Matori posto sam ja jos na fon-u,reci mi sta je u pitanju(slika,video)?
Posto me cima ona tema odgovoricu ti ovde. DX10 nikada nije ni bio namenjen za ozbiljne stvari vec kao i Vista da digne lovu dok nestigne zamena XP-u i 9-ci.A 10.1 iako bolji od 10 je u stvari bio samo marketinski trik u korist ATI-ja,posto Nvidia nije posisala to veslo a crveni su prodali milione na tih .1 Sto se poretka tice,bice direktan prelazak sa 9 na 11 i uskoro ce sve krenuti u tom pravcu,jer ako Win 7 final ultimate jos nije dorastao XP-u a kako stvari stoje ni nece do prvog SP-a,sta ce drugo prodavati isti nego DX11.Nvidia to zna i zato bas i zuri sa GT300.Mada mi nije bas najjasniji onaj fijasko sa predstavljanjem karte,kada se vrlo dobro zna da karta jos nije ni sklopljena.
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
Sto se tice teme koju su ne znam ni ja zasto zakljucali,niko se nije svadjao ali ajde da ti i ja ovde odgovorim.
Ja sam i rekao da ce direktan prelazak sa 9.0c biti na DX11 ali pazi sta ti kazem.Nece to ugledati svetlost dana tako brzo.Ali imas poentu.Dobro zapazanje. Jedino sto ce da pogura taj Windows 7 ce biti Microsoft na osnovu tog aduta tj DX11-stice.Ali pazi,posao je jako tezak i tu ce morati finansijski da se odreaguje.Treba nagovoriti proizvodjace igara da u svoje buduce naslove implemtiraju podrsku za DX11.Ja cenim da to nece biti tako lako mada Microsoft je ozbiljan igrac. Ako DX11 ugleda ubrzo svetlost dana to ce biti samo zbog Windows 7 i njegove prodaje.Celu pricu ce morati sam Microsoft da odradi. P.S.Osisaj jednom narod,drugi put ce da pamti.Videcemo koliko ce ovo imati odziv medju ljudima i koliko ce njih da se upeca.
gde nađe ovu abominaciju od žene? Ja mislio nešto stvarno dobro, a ono neka fattass motherfuckerka. Meni smetalo 15-20 kila viška, a njoj izgleda ne smeta 150-200.
Jos nemogu da verujem koliko koza moze da se istegli.
Blic pitanje:Kako naci pi... na njoj?
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Evo ti ovako pa se nagledaj :: :: http://img43.imageshack.us/i/104038.jpg :: :: http://img33.imageshack.us/i/104039.jpg :: :: http://img33.imageshack.us/i/104040.jpg :: :: Sto se tice teme koju su ne znam ni ja zasto zakljucali,niko se nije svadjao ali ajde da ti i ja ovde odgovorim :: :: Ja sam i rekao da ce direktan prelazak sa 9.0c biti na DX11 ali pazi sta ti kazem.Nece to ugledati svetlost dana tako brzo.Ali imas poentu.Dobro zapazanje :: Jedino sto ce da pogura taj Windows 7 ce biti Microsoft na osnovu tog aduta tj DX11-stice.Ali pazi,posao je jako tezak i tu ce morati finansijski da se odreaguje.Treba nagovoriti proizvodjace igara da u svoje buduce naslove implemtiraju podrsku za DX11.Ja cenim da to nece biti tako lako mada Microsoft je ozbiljan igrac :: Ako DX11 ugleda ubrzo svetlost dana to ce biti samo zbog Windows 7 i njegove prodaje.Celu pricu ce morati sam Microsoft da odradi :: P.S.Osisaj jednom narod,drugi put ce da pamti.Videcemo koliko ce ovo imati odziv medju ljudima i koliko ce njih da se upeca :: :: Green Green Grass Of Home :: ::
Pa jos bolje,posto dole treba bolji crnac.Mi nebi mogli ni na vrh `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: I nađeš joj pazuh.. :: :: Windows-free with Fedora 10 :: :: :: Pospes je brasnom i trazis vlazno mesto :: :: :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.