Interesuje me da li neko ima neka iskustva sa tim vidom interneta, posto nemam mogucnosti za adsl a kablovska je neozbiljna mesecima nece da rese to pitanje. Pa su me i smorili vise. Probao sam od drugarice njen modem uzela je neku studensku varijantu za 1000 din mesecno i 15 gb protoka opsirnije na ovoj adresi http://www.mts.telekom.rs/index.php/Studentski3Gpaketi.html ali mi nije jasno na koji nacin oni obracunavaju gigabajte posto poznajuci mafijaski sistem MTS-a sumnjam da postoji neka zackoljica jer u opisu skinutih stvari za 1 gb morate priznati da je 70 fotografija smesno pa ako neko ima iskustva sa tim nek cukne koju rec o tome . Zapravo buni me taj njihov obracun od 100 kb nije mi jasno sta im to znaci ako su ti vec dali 15 gb jel to pravih 15 gb ili je to nekih skrivenih 15 mb koje Potrosis za 2 min., posto brzina i nije tako losa download mi je isao do 250 kb/s.
imao sam ja tu opciju preko kablovske sbb ti gigabajti i to se dosta trosi ako si na facebook gledaj you tube i druge snimke mozes za dan da potrosis...lepo pogasis slike da se ne ucitavaju i moze duzze da ti potraje ja sam jednom za 1dan spoljoskao 6gb a brzina je 6mb preko sbb...samo kontrola i ima duze da traje
telenorov 3G modem... kao sto su i ostali rekli...to zdere podatke, samo tako... isplati se samo za povremeno i neophodno... a visiti ne netu i pogotovo skidti neshto ozbiljno vodi do bankrota...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.