Skinuo sam jdownloader najnoviji, nisam ga nikad koristio ranije, pa sam ubacio neke linkove i on ne moze da resetuje ip adresu, modem je MT882 i na njega nakacen ruter tp-link WR543G, sta treba da uradim da resetovanje ip prodje normalno.
U login.txt treba da promeniš ako si menjao: IP adresu Huawei MT882 modema i/ili njegovu admin šifru. Taj fajl nema veze sa ruterom i njemu se uopšte ne `obraća`. To što si menjao šifru na WRuteru, ne utiče ni na šta.
:: :: A ja sam menjao sifru samo na ruteru, na ovom roze nisam, znaci li to da moram da menjam login.txt ili n :: ::
Ok, hvala sve podeseno i radi, jos jedno pitanje, da li jdownloader ima auto Captcha, jel na primer ne mogu na hotfile-u da unosim za svaki part sifru
:: :: U login.txt treba da promeniš ako si menjao :: IP adresu Huawei MT882 modema i/ili njegovu admin šifru. Taj fajl nema veze sa ruterom i njemu se uopšte ne `obraća`. To što si menjao šifru na WRuteru, ne utiče ni na šta :: :: :: :: :: A ja sam menjao sifru samo na ruteru, na ovom roze nisam, znaci li to da moram da menjam login.txt ili n :: :: :: ::
Skripte za to se menjaju skoro svaki dan na DL sajtovima. JD ima auto captcha, ali ne možeš da očekuješ da na desetine LD sajtova koje podržava uvek sve radi savršeno.
:: Ok, hvala sve podeseno i radi, jos jedno pitanje, da li jdownloader ima auto Captcha, jel na primer ne mogu na hotfile-u da unosim za svaki part sifr :: :: :: :: :: :: U login.txt treba da promeniš ako si menjao :: :: IP adresu Huawei MT882 modema i/ili njegovu admin šifru. Taj fajl nema veze sa ruterom i njemu se uopšte ne `obraća`. To što si menjao šifru na WRuteru, ne utiče ni na šta :: :: :: :: :: :: :: :: A ja sam menjao sifru samo na ruteru, na ovom roze nisam, znaci li to da moram da menjam login.txt ili n :: :: :: :: :: ::
Extra, razumem ja to, ali za ove poznatije, megaupload, hotfile, netload itd... koji imaju Captcha treba da radi sad cu da probam
:: :: Skripte za to se menjaju skoro svaki dan na DL sajtovima. JD ima auto captcha, ali ne možeš da očekuješ da na desetine LD sajtova koje podržava uvek sve radi savršeno :: :: :: Ok, hvala sve podeseno i radi, jos jedno pitanje, da li jdownloader ima auto Captcha, jel na primer ne mogu na hotfile-u da unosim za svaki part sifr :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: U login.txt treba da promeniš ako si menjao :: :: :: IP adresu Huawei MT882 modema i/ili njegovu admin šifru. Taj fajl nema veze sa ruterom i njemu se uopšte ne `obraća`. To što si menjao šifru na WRuteru, ne utiče ni na šta :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: A ja sam menjao sifru samo na ruteru, na ovom roze nisam, znaci li to da moram da menjam login.txt ili n :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.