Ja bih da ogranicim vreme pristupa za samo tri sajta jedan od njih je Facebook, a da pristup ostatku interneta ide neometano.
Dobijem diareu kad pogledam sadrzaj ekrana na decijem racunaru i vidim Facebook koji je po meni cisto `gubljenje vremena i istarazivanje ruda` (Alan Ford).
Slazem se,po meni je FB obicna glupost...da ne lazem imao sam profil,ali sam izbrisao jako brzo.A smuci mi se kada drustvo doje kod mene ili devojka i odmah e samo da vidim sta ima na FB...
INTEL QUAD CORE QX6800 EXTREME 2.93GHz 4x Kingston HyperX 2GB DDR2 ASUS - STRIKER II NSE - SOCKET 775 ATI HD4870X2 2GB GDDR5, 512bit WD 750GB WD7500AYYS, RAID , 16MB SATA II Windows 7 Ultimate
:: Ja bih da ogranicim vreme pristupa za samo tri sajta jedan od njih je Facebook, a da pristup ostatku interneta ide neometano :: :: Dobijem diareu kad pogledam sadrzaj ekrana na decijem racunaru i vidim Facebook koji je po meni cisto `gubljenje vremena i istarazivanje ruda` (Alan Ford) :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: :: :: http://www.brothersoft.com/child-control-2009-226469.htm :: :: :: ::
Koristim verziju 2009, imas Parental Control, mozes sve zivo da blokiras ili dopustis, a bas sam pogledao sada i postoji opcija Time Limit u kojoj odredis ili ukupno vrijeme, ili vrijeme kao sto ti zelis, izmedju 10:00-11:00h ili 17:00-18:00h...
Abner koristi ESS. Mozda i on ima tu opciju? Trenutno ne mogu da pogledam ali me bas zanima... _____________________________________________________________ Give us your brain for two hours and you will never be the same again.....
@NMY Koristim ESS 4.0.467, kasperski samo zbog toga zaista tesko. @markopvict Eh kamo srece da sam se sam otvorio za tu spravicu, koristim ono sto sam dobio od Verat.net-a a to je TD-8817 pa njega u TL-SF-1005D i tako dalje... Ovo tvoje izgleda sjajno, bas sam potrazio da li tako nesto postoji i na pomenutom TD-8817 ali izgleda da nema (filtrira URL ali nema satnicu), svjedno cu proguglati malo po netu...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.