Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
Acronis Disk Director Suite 10-Problem
STRANA 1 OD 1
Scyter Acronis Disk Director Suite 10-Problem 25.09.2009. 14:35 T20402

status: user
broj poruka: 8138
Naime,problem je sledeci.Instalirao sam ga radi defragmentacije,ali kad neku particiju pokrenem da je defragmentuje pise sledece.

`Error:cannot load resource DLL.Contact system administrator`

Do cega moze biti?Hitno mi treba pomoc!

BTW,gde ima da se ukuca serial key za njega?Trazio sam po programu,nema sanse da nadjem.

The Way It`s Meant To Be Played
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Scyter Re: 25.09.2009. 15:40 #142895

Zar niko nema nikavu ideju kako da resim problem???

nenika nije za defregmentaciju 25.09.2009. 17:28 #142929

broj poruka: 1133

Acronis Disk Director Suite 10.0 is a comprehensive workstation partition
and disk management suite that combines a number of previous Acronis
products into one solution:
Acronis Partition Expert allows you to resize, move, copy, split, and merge
partitions without losing your data
Acronis OS selector is a multi-boot software utility that allows you to
install multiple operating systems on your PC
Acronis Recovery Expert allows you to recover accidentally lost or deleted
Acronis Disk Editor is a disk drive repair tool that allows you to perform
advanced operations on your hard disk drive, such as restoration of boot
records and hexadecimal editing

Scyter Re: 25.09.2009. 17:32 #142931

Pa koji program mi preporucujes za defragmentaciju?

SkyFire Re: Re: 25.09.2009. 17:37 #142933

broj poruka: 18472
Perfect Disk,The Best of The Best!

Green Green Grass Of Home

:: Pa koji program mi preporucujes za defragmentaciju
::
:: The Way It`s Meant To Be Played
mkukic O&O Defrag Professional Edition 25.09.2009. 17:37 #142934

broj poruka: 2591
Moja topla preporuka!
****************************************************************************************
The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.

Slavuj ... 25.09.2009. 17:40 #142935

broj poruka: 2236
Što da bude jednostavno kada može komplikovano ?

Klikni desnim dugmetom na particiju, Properties, Tools, pa Defragment.

A pre toga formatiraj C: tek da možeš da se praviš da si zauzet, ako te neko pita.

Srbologija, nauka belosvetska.
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
SkyFire Re: O&O Defrag Professional Edition 25.09.2009. 17:41 #142936

Nebi se bas slozio.Ume itekako da sjebe disk i da pokarabasi windows.Dugo sam koristio O&O i doneo mi je vise stete nego pomoci tj koristi!

:: Moja topla preporuka
:: ***************************************************************************************
:: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
TheBear Ja defragmentaciju ne radim 25.09.2009. 17:47 #142940

broj poruka: 6502
nisam imao nikakvih problema, al cesto stavljam nov Windows tako da mozda je i do toga...
Al opet ne znam dal bih trebao da radim tu defragmentaciju...

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
mkukic Re: Re: O&O Defrag Professional Edition 25.09.2009. 17:49 #142943

broj poruka: 2591
Dobro... Ja govorim iz licnog iskustva... Koristim ga nekoliko meseci i nemam nikakvu zamerku na njegov rad! Lepa stvar je sto nudi i nekoliko opcija defragmentacije: po nazivu, po datumu modifikovanja fajlova, po pristupu... Ovaj treci recimo cesto koristim...

Sacekaj jos neko misljenje!
****************************************************************************************
The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.

:: Nebi se bas slozio.Ume itekako da sjebe disk i da pokarabasi windows.Dugo sam koristio O&O i doneo mi je vise stete nego pomoci tj koristi
:: Green Green Grass Of Home
:: :: Moja topla preporuka
:: :: ***************************************************************************************
:: :: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: ::
SkyFire Re: Ja defragmentaciju ne radim 25.09.2009. 17:50 #142944

Defragmentacijom odrzavas HDD i produzavas mu vek trajanja a a osetices i kroz rad odsecnije reagovanje hard diska,bar je kod mene tako.Znaci svaka preporuka je da se HDD defragmentira,to je jedan vid vazne obaveze ako hoces da sacuvas hdd u dobrom stanju.

:: nisam imao nikakvih problema, al cesto stavljam nov Windows tako da mozda je i do toga..
:: Al opet ne znam dal bih trebao da radim tu defragmentaciju..
SkyFire Re: Re: Re: O&O Defrag Professional Edition 25.09.2009. 17:52 #142945

Upravo to je i opasno sto je podeljeno po grupama.Neke grupe niou ni malo preporucljive za koriscenje kao npr modified itd..Ovo nije misljenje vec iskustvo.Imas i na netu gomilu ljudi koji ovaj program karakterisu kao los i `opasan` !Ja sam iz licnog iskustva video,ne treba mi nicije drugo misljenje.

:: Dobro... Ja govorim iz licnog iskustva... Koristim ga nekoliko meseci i nemam nikakvu zamerku na njegov rad! Lepa stvar je sto nudi i nekoliko opcija defragmentacije: po nazivu, po datumu modifikovanja fajlova, po pristupu... Ovaj treci recimo cesto koristim..
:: Sacekaj jos neko misljenje
:: ***************************************************************************************
:: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: :: Nebi se bas slozio.Ume itekako da sjebe disk i da pokarabasi windows.Dugo sam koristio O&O i doneo mi je vise stete nego pomoci tj koristi
:: :: Green Green Grass Of Home
:: :: :: Moja topla preporuka
:: :: :: ***************************************************************************************
:: :: :: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: :: ::
:: :: ::
TheBear Sky koliko cesto to treba da se radi ? 25.09.2009. 17:55 #142946

broj poruka: 6502
I jel dovoljno ono da idem samo Defragmentation ono desni klik pa Properties pa Defragmentation ili neki program...

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
nenika netreba ti nikakav defragmator 25.09.2009. 17:55 #142947

broj poruka: 1133

Posle dizanja windowsa uradis defregmentaciju sa windowsovim defragmatorom i tako posle svakog instaliranog drajvera i programa uradis defregmentaciju i kasnije ti netreba da radis defregmentaciju.osim ako ne ubrises neki program

Pisko Pallamood 25.09.2009. 18:07 #142951

broj poruka: 6645
Defragmentacija je bitna, skoro svakog meseca.... kakvog dana. Nemate valjda takve kršine od računara. Bitno je da na sistemskoj particiji ostane bar 30% praznog prostora da bi mogao da radi kako treba inače ni defragmentacija ne pomaže.
Ja preporučujem JK Defrag koji, kad se stavi, tad se i zaboravi i cela ta vaša zaokupljenost defragmentacijom ispadne smešna.
Naime, ovaj program (kao i naj-naj novije verzije o/o) može da se instalira kao screensaver, tj. da se pokrene umesto screensavera svaki puta kada bi se ovaj pokrenuo, odradi defragmentaciju - ako je proteklo manje od 5 sati od prethodne i onda stvarno aktivira pravi screensaver.
Tj. kad god bi inače trošili struju jer je PC upaljen, a niste tu tj. ne oduzima vam vreme, JK Defrag će da vam tiho i lepo sredi disk. Sve ostalo je smaranje a, te fore se zasebnim fajlovima, to je jedno teško preseravanje-
Svi imate picu i pivo ko vidi vajde od tog sranja. Kladim se u ceo broj mojih postova da je ubrzanje koje se dobije takvom defragmentacijom reda veličine od 10× ili više manje od gubitka vremena na samu defragmentaciju.
Ali, to je psihoza kao i jurenje Komandant Mark rezultata, max. overclock itd. da ne nabrajam extremnosti sebe radi.

eses: izvinjavam se što sam upao u kolo prepucavanja a nisam odgovorio na pitanje: nedostatak DLL fajla ukazuje na oštećenu ili neuspelu instalaciju, problem sa registrovanjem programa ili uopštene frke sa hdd-om: bad sektori, virusi ili neki drugi gremlini.....
Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

Scyter Re: 26.09.2009. 09:20 #143128

Dugo sam korisnik O&O Defrag Professional Edition.Nije radio lose posao,ali izgubio sam poverenje u njega jer mi je jednom sjebao ceo sistem.Neznam kako,ni ne mogu da se setim kako je izgledalo jer je to bilo odavno.

Probacu Perfect Disk.

@Pisko:
Ma nema problema...

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs