Moze li se skidati preko ovog programa sa rapidshare tako da nema pauze izmedju delova (recimo kad skidamo film od 7 delova po100Mb)? Kazu da moze. Ako je tako samo malo objasnjenje. Hvala!
Može, pod uslovom da imaš ruter/modem kome može da se radi sotverski reconnect kako bi se promenila IP adresa, po udlovom da dobiješ od provajdera drugu IP adresu posle reconnecta.
Dakle koji ti je provajder i koji modem / ruter imaš ?
Ja koliko znam za free korisnike moras da cekas, ovaj program ti omogucava samo da strpas sve linkove i da ih on skida jedan po jedan ukljucujuci i `waiting penalty`.
Ja koliko znam za free korisnike moras da cekas, ovaj program ti omogucava samo da strpas sve linkove i da ih on skida jedan po jedan ukljucujuci i `waiting penalty`.
:: :: Dakle, external reconnector opcija, pa biraš USB ili LAN reconnector iz arhive u zavisnosti od toga kako si povezao modem sa kompom :: http://rapidshare.com/files/273529141/MT882_Reconnectors.rar.htm :: :: Password: feln :: :: Upozorenje :: Ako koristiš LAN a prmenio si admin šifru na modemu, to moraš da uneseš u login.txt fajl :: :: :: :: :: Telekom, Huawei MT88 :: :: :: ::
:: Zanimljiv pasvord... pretpostavljam da si ti taj koji je bio toliko kreativan pa nadenuo taj pass... sorry za off! : :: :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=599722 :: :: :: :: :: Dakle, external reconnector opcija, pa biraš USB ili LAN reconnector iz arhive u zavisnosti od toga kako si povezao modem sa kompom :: :: http://rapidshare.com/files/273529141/MT882_Reconnectors.rar.htm :: :: :: :: Password: feln :: :: :: :: Upozorenje :: :: Ako koristiš LAN a prmenio si admin šifru na modemu, to moraš da uneseš u login.txt fajl :: :: :: :: :: :: :: :: Telekom, Huawei MT88 :: :: :: :: :: ::
Imam LAN. Koliko kapiram tamo treba samo raspakovati sve u jedan folder i pokrenuti IPChanger. Bilo koji folder?
Kao drugo ima u samom Jdownloader-u opcija recconection gde se izabere Huawei MT882 i trazi da upises user i pass kao i njegov IP. Tu se misli na local IP address?
E sad, kad treba startovati ovaj exe fajl iz ovoga sto si mi poslao link? Pre ulazenja u Jdownloader ili kada sam vec u njemu?
Ipchanger (BAT file) za lan može i na desktopu da ti stoji, to nije važno. Važno je da u JD-u odabereš external reconnector i tu upišeš putanju reconnectora.
Ako si menjao password na svom MT882 ruteru napisao sam ti gore šta treba da se uradi.
JD sam startuje file po završenom downloadu, ne treba ti ništa ručno da pokrećeš.
:: :: Imam LAN. Koliko kapiram tamo treba samo raspakovati sve u jedan folder i pokrenuti IPChanger. Bilo koji folder :: :: Kao drugo ima u samom Jdownloader-u opcija recconection gde se izabere Huawei MT882 i trazi da upises user i pass kao i njegov IP. Tu se misli na local IP address :: :: E sad, kad treba startovati ovaj exe fajl iz ovoga sto si mi poslao link? Pre ulazenja u Jdownloader ili kada sam vec u njemu :: ::
Na toolbaru programa ima Reconnect ikonica koja je po defaultu štiklirana. To je sve.
:: Da li ovo sto si napisao znaci sledece :: :: Settings,Modules, Reconnection...Druga opcija external i tu upises putanju gde si raspakovao onaj programcic, tacnije pozoves se na IPchanger.bat :: :: Da li je to sve :: :: ::
Bax, sve sam namestio i radi. Ima samo jedan `mali` problem. Brzina download-a je prepolovljena. Da li tu ima neka fora sto se podesavanja tice ili to tako treba?
Ti i dalje skidas kao free user i zato ti je ogranicena brzina skidanja. Ovo sto ti je bax objasnio da uradis je da se po zavrsetku skidanja fajla modem resetuje i samim tim i promeni IP adresu sto ti dozvoljava ponovno skidanje sa rapid share-a. _____________________________________________________________ Give us your brain for two hours and you will never be the same again.....
:: :: Bax, sve sam namestio i radi. Ima samo jedan `mali` problem. Brzina download-a je prepolovljena. Da li tu ima neka fora sto se podesavanja tice ili to tako treba :: ::
@Bax zasto mu dajes external skriptu kada covek vec ima skriptu za MT882 i za lan i za USB u samom programu ? I da bolje predji da skidas sa Megauploada, ne treba recconect, mozes da nastavis download fajla ako si ga prekinuo na 50%, i ceo dan ide punom brzinom.
To sam pronasao pre baxove scripte u samom programu pa otuda i ova moja glupa pitanja:) Meni radi i sa tim podesavanjima za Huawei MT882 sve ok. Da li samo MU moze da skida punom brzinom? Imas li neki dobar link sa stvarima preko MU?
To ti je najbolji link. _____________________________________________________________ Give us your brain for two hours and you will never be the same again.....
Osim megaupload-a imas i netload koji je takodje dobar kao megaupload...
Independence is a state of mind
:: :: To sam pronasao pre baxove scripte u samom programu pa otuda i ova moja glupa pitanja:) Meni radi i sa tim podesavanjima za Huawei MT882 sve ok. Da li samo MU moze da skida punom brzinom? Imas li neki dobar link sa stvarima preko MU :: :: Pozz i hvala :: ::
Za Huawei MT882 sigurno imaju skriptu(proverio) - koristi lan a ne usb prikljucak i povecace ti se malo brzina.
RE: Razorman: Jdownload i sluzi za to da zaobidje waiting penalty tako sto menja IP adresu a koristan je sto moze mnogo linkova da se stavi na download i automatski proverava njihovu ispravnost(da li su jos uvek aktivni). Elektrofusion Powered by ReactorSuperial
..34523452234732 halo jel to kina. Apu: jhfbjkjfdjqehw Izvinjavam se izgleda nisam okreno pozivni: 346843543543554686567946....4584786...6787...768764564834523452234732 e sad je dobro
Imam problem pri skidanju sa rapishaera nebitno da li koristim jDowloader ili Cryptload, nakon skidanja jednog ili nesto vise fajlova izbacuje mi ovu poruku na fajlu `HTML error code [5]`, jel ima neko neko resenje ili da li se zna koji je to ERROR...? Evo recimo ovako izgleda kada klikne na fajl koji skidam ERROR: HTML-code [5] nebitno da li se ruter rekonektuje sve do restarta kompa nista drugo ne pomaze....
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.