Konkretno me zanimaju knjige iz oblasti Gradjevinarstva, Arhitekture Matematike, Fizike, Mehanike, Programiranja i sl. Kao posebna tema zanima me `final element method analysis` Ako neko nesto zna o ovome neka baci link. hvala
Imam skeniran standarndan udžbenik za Građevinu iz konačnih elemenata ali pretpostavljam da si već izgustirao univerzitetsku literaturu (ja lično, samo da dam ispit i nikad više da je ne vidim).
Hvala vam momci, mnogo ste mi pomogli. Hvla jos jednom
Re:Imam skeniran standarndan udžbenik Imam i ja tu knjigu :), kopirao sam je, odlicna je. Pa ispit ne bi trebalo da je taezak ako si ispolagao Statiku 1 i 2 stabilnost i povrsince, ne znam sada kako je na faxu posto su menjali program. Dobra je FEM alatka nije lose znati.
Jel su te knjige na srpskom ili engleskom, trebaju mi neke na srpskom, iz gradjevinarstva i arhitekture, neke bolje, koje se ne koriste samo na faxu nego i ovako toko zivota za posao
:: Imam i ja tu knjigu :), kopirao sam je, odlicna je. Pa ispit ne bi trebalo da je taezak ako si ispolagao Statiku 1 i 2 stabilnost i povrsince, ne znam sada kako je na faxu posto su menjali program. Dobra je FEM alatka nije lose znati
Sad je to obavezan predmet, izbacili površince. A ja upao u zadnju generaciju gde nije bio obavezan al ga uzeo kao izborni, ne mogu već mesecima ni da ga pogledam.
>kovle Sve je na engleskom. Mani se extra literature dok ne diplomiraš, i ova fakultetska će ti izaći na nos.
i tako dalje... moj ti je savet da se nakacis na dc++ i tamo nagazis nekog inzenjera koji ima te stvari. Ja sam tako skinuo gigabajte dragocenih knjiga, koje nikad nisam procitao :)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.