Za pretragu na internetu koristim MOZILLA FIREFOX.Medjutim, nikako vise ne mogu da kopiram link ili deo teksta u neki drugi program?( desnim na link oznacim,pa copy i dalje negde drugde- paste,NE RADI).Pokusavao sam kopiranje od negde drugde npr. iz IE ili WORD-A i TO RADI.Znaci samo FIREFOX.Brisao sam i ponovo instalirao FIREFOX ali dzaba.Znam za resenje, da koristim drugi pretrazivac ali bih voleo da znam resenje i za ovo....Ako neko zna sta bi mogao da uradim povodom ovoga HVALA!!!???
ne znam zasto kod tebe copy paste ne radi... ALI...
Za pretragu na internetu koristim MOZILLA FIREFOX.Medjutim, nikako vise ne mogu da kopiram link ili deo teksta u neki drugi program?( desnim na link oznacim,pa copy i dalje negde drugde- paste,NE RADI).Pokusavao sam kopiranje od negde drugde npr. iz IE ili WORD-A i TO RADI.Znaci samo FIREFOX.Brisao sam i ponovo instalirao FIREFOX ali dzaba.Znam za resenje, da koristim drugi pretrazivac ali bih voleo da znam resenje i za ovo....Ako neko zna sta bi mogao da uradim povodom ovoga HVALA!!!???
ovo je iskopirano u firefoxu... copy paste... mada u svakom od browsera treba ponekad i ctrl+c, ctrl+v kada netje da izbaci padajutji meni... tj ne moze... mozda ti je bugovana verzija... probaj sa updateom... zadnja verzija je 1.5.0.5 .............. mada firefox se sam updajtuje ............. ako to ne upali ... moje sauceshtje... >:-) ako upali evo ti predlog za plug-in-ove: flashblock - blokira flash animacije, kao sto su reklame ... a ako zelish da vidish sta je tu .. kliknesh i vidish .... pdf download flashgot - za integraciju download menagera...
I ja imam isti problem. Juce je uradio apdejt na 1.505, a problem je ostao. Pokusao sa skidanjem i ponovnim instaliranjem, ali nista. Sistem me mrzi da instaliram, tako da sam osudjen na maltretiranje. Evo ti mala pomoc: Kod mene radi copy, paste ako je vec otvoren prozor u koji ocu da uradim paste. Malo mi je trebalo vremena da se naviknem na to da prvo otvorim prozor gde treba paste, pa tek tada radim copy. Mrzi me da lutam po netu da trazim normalno resenje za ovaj problem, ali ako nadjes sibni mi na mail. vozdovac@gmail.com
Ovo je ludo kada sam ovo citao mislio sam da radi, ali onda probam i ono neradi, znaci padajuci meni (nepostaji) neradi nemogu da dam na link da mi da "open in new tab" ali copy paste na tastaturi radi. Ja mislim da ovo ima neke veze sa ovim novim update-om jer do tada (juce) mi je sve radilo. Ako neko nade resenje neka ga postuje.
:: Ja mislim da ovo ima neke veze sa ovim novim update-om jer do tada (juce) mi je sve radilo. Ako neko nade resenje neka ga postuje :: :: Nemam resenje, ali danas updateovan Firefox 1.5.0.5 sve radi bez problema copy-paste svih oblika i vrsta.
Po odgovoru GARSONA otisao sam na forum SK i na drugi link,odradio kako pise i to je to...A evo i kako(usput,za ovo ce vam biti potreban i mali programcic UNLOCKER da bi ste obrisali fajl iz system 32!!! Pa ga skinite prije svega!
Ovo pise DEUSDIES na forumu SK RESENJE kvara copy/paste na Firefox-u Izgooglovao sam malo, i nasao resenje kvara za one kojima ne radi copy/cut/paste i ostalo na Firefox-u... Ovako je resenje
ZATVORITE FIREFOX, OPERU, INTERNET EXPLORER i sl.!!!
1) pokreni regedit.exe 2) naci kljuc HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindows NTCurrentVersionWindows 3) Na desnoj strani naci string âAppInit_DLLsâ koji ima vrednost âpushow*.dllâ (* je neki broj) 4) Izbrisati taj string 5) Otvoriti `C:WindowsSystem32` i obrisati fajl "pushow*.dll" (kako znate i umete, ja sam koristio Unlocker da bi ga obrisao) 6) Pokrenite Firefox i sve treba da je OK
PS : Ovo onemogucava VIRUS da pristupi FF-u...Dakle, vi koji imate ovaj problem, imate virus u racunaru...
E, pa kod mene ne pomaze. Probao ja to, samo sto sam mislio da to uopste ne radi, pa zato nisam poslao odgovor. Kod mene taj kljuc u registriju postoji SAMO na lokaciji "HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindows NTCurrentVersionIniFileMappingwin.iniWindows" i ima vrednost "SYS:MicrosoftWindows NTCurrentVersionWindows" Ne postoji dll ni sa slicnim nazivom. Ako neko saznate nesto, javite. Unapred zahvalan
Nakon odredjenog vremena (verovatno posle update-a FIREFOX-a) se pojavio isti problem kao i pre sa copy-paste!!!!! Ponovio sam postupak sa brisanjem pushow XX.dll iz system 32. i ponovo resio problem.Do kada ne znam!!! ha-ha
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.