Ebes ove torrente kad skidam RE 5 3 dana i skine mi se samo 10%A za NFS:Shift i Batman:AA da ne pricam,tu je vec katastrofa! Dajte ljudi,preporucite mi odakle da skidam igrice i koji program da koristim,ali da download bude Free i da ide full brzinom.
Free i full speed ne ide u paketu. IP torenti rade ful brzinom ali moraš da održavaš share ratio. Na IP možeš da se učlaniš samo ako te neko pozove. Ja lično sam ukinuo davanje pozivnica jer dvojca korisnika koje sam pozvao su banovani zbog korišćenja share master i sličnih programa. Pošto sam ih ja pozvao dobio sam dve packe od sajta i treći put banovaće i mene što mi apsolutno ne treba.
Shit happens
:: Ebes ove torrente kad skidam RE 5 3 dana i skine mi se samo 10%A za NFS:Shift i Batman:AA da ne pricam,tu je vec katastrofa :: Dajte ljudi,preporucite mi odakle da skidam igrice i koji program da koristim,ali da download bude Free i da ide full brzinom :: :: Hvala unapred :: :: The Way It`s Meant To Be Played
do sada download-ovao 200 i nesto GB, a uploadovao 7 i nesto :) Ratio mi je 0,033 za sada :D Ali mislim da nema pozivnica. Al zato mi se sve skda full, odatle skidam nove igre i filmove a ako neki film ili nesto nema to nije problem ni sa Piratebay-a skinuti... I problem je sto ne moze dase registruje, zatvorene su registracije stalno...
Ja sam skinuo Wrath of The Lich King sa torrenta za ravno mesec dana (7.71GB), u pitanju je bio torrent koji je bio bas aktivan sa Piratebay-a. @servispc ja sam 2 put banovan i od tada ne koristim privatne trackere :).
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.