Drugar ima problem na operi. Nestao mu je onaj krstic na koji se otvara novi tab i ne moze nikako da ga vrati. Probao je i reinstalaciju ali ne pomaze. Trenutno je verzija 10.0 ali problem se vuce od ranije. Sta treba da se uradi da bi se opera kompletno uklonila tako da moze sveza da se instalira? Ili ako neko zna kako da se vrati taj krstic bez deinstalacije? Sto bi bilo najbolje resenje. Hvala unapred. _____________________________________________________________ Give us your brain for two hours and you will never be the same again.....
Vec sam bio probao to, ali nije htelo pa sam mislio da mozda ima nesto drugo. Sad sam nanisao direktno u mali kvadratic i pojavilo se. Ja sam pokusavao da postavim pored taba. Hvala jos jednom. _____________________________________________________________ Give us your brain for two hours and you will never be the same again.....
Ma znam za to nego je drugar insistirao da se vrati krstic jer mu ga je zena nekako sklonila :) _____________________________________________________________ Give us your brain for two hours and you will never be the same again.....
:: dvostruki klik na povrsinu desno od taba. Ja krstic i ne koristi :: :: JOL :: ::
hehe, zene zene, sta nam rade...probaj ovako, idi na tols-privacy, pa obrisi ceo browsing history, coockies, itd., ostavi samo password-e ako ti treba, uninstaliraj operu, skini poslednju sa interneta...udju u registry (start-run-regedit) pa pritisni (ctrl-f) pa kucaj `opera` i za sve sto ti nadje ti tapni `delete`, kada zavrsis instaliraj ponovo operu, mozda se tako pojavi krstic, i sve zbog jednog krstica..navika navika
MA uspeo sam posle sugestije koju mi je Slavuj dao. Ovi posle odgovori su samo nadovezivanje na ostale. Ali hvala svejedno. _____________________________________________________________ Give us your brain for two hours and you will never be the same again.....
:: hehe, zene zene, sta nam rade...probaj ovako, idi na tols-privacy, pa obrisi ceo browsing history, coockies, itd., ostavi samo password-e ako ti treba, uninstaliraj operu, skini poslednju sa interneta...udju u registry (start-run-regedit) pa pritisni (ctrl-f) pa kucaj `opera` i za sve sto ti nadje ti tapni `delete`, kada zavrsis instaliraj ponovo operu, mozda se tako pojavi krstic, i sve zbog jednog krstica..navika navika :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.