Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
pcberza bag???
STRANA 1 OD 1
milojca pcberza bag??? 17.09.2009. 16:03 T20177

status: user
broj poruka: 207
naime danas kad sam usao na pcberzu(koristim operu 10.0) komp je odjednom usporio...zauzece procesora je skocilo do 70%(Athlon X2 4000+)!
Jel moguce da je to do ovih reklama uradjenih u flashu?Jel se desava jos nekome?
Inace kad sam u operi stavio opciju no images situacija se popravila ali i dalje je oko 20%,probao sam i druge sajtove i na njima procesor spava u debeloj ladovini...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gilopile Re: pcberza bag??? 17.09.2009. 16:17 #140672

broj poruka: 9459
Nesto tu ne stima.Probaj da instalises najnoviji flash player,inace na mom athlonu 3000+ s939 zauzece procesora na pcb-u je 3-10% zavisi od razigranosti reklama.

Edit: U pravu si, sada sam se i ja uverio.Mislim da reklama za winwin computers pravi problem.

Admini resavajte je,ili joj utulite ona presijavanja.Ubise proc.

(c) 1982 Sinclair research Ltd

:: naime danas kad sam usao na pcberzu(koristim operu 10.0) komp je odjednom usporio...zauzece procesora je skocilo do 70%(Athlon X2 4000+)
:: Jel moguce da je to do ovih reklama uradjenih u flashu?Jel se desava jos nekome
:: Inace kad sam u operi stavio opciju no images situacija se popravila ali i dalje je oko 20%,probao sam i druge sajtove i na njima procesor spava u debeloj ladovini..
::
rasha44 To se ovako rešava 17.09.2009. 16:46 #140683

broj poruka: 1492
Tools>Quick >Preferences>Edit Site Preferences>Content - odčekujete sve i rešili ste problem.

Nightbird
ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme.
HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.

zeljkoa Da ... 17.09.2009. 16:49 #140685

status: admin
broj poruka: 713
Da, u pitanju je WinWin banner. Dali smo nalog kolegama iz pomunte firme da hitno izmene banner.

- - - - - - - - - - - - - - - - - -
Željko Arnautović,
PC Berza d.o.o.

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Pisko Frka! 17.09.2009. 17:25 #140697

broj poruka: 6645
.... što ste tako prepali ljude i digli frku, sad će sigurno bar dvojica da polome noge kad polete da to `srede`.... još i neku tužbu da zapatimo zbog zakeranja. A samo se proc. naložio više no` što treba a ionako gluvari veći deo vremena.... Ovo nam je poznato, duži period se to povremeno dešavalo a krivili smo - ste više toga. Da nije neko na forumu sveže zakačo Pobedix2?

P.S. što se ove procene i oglasi namnožiše na forumu naglo?!? da nije neki selfmade virus u pitanju? (I sve za toplog druga-brata tako nešto, kao da je sramota da neko sa foruma bude neupućen...)?

Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

aco re 17.09.2009. 18:39 #140707

broj poruka: 2788
jer moze u Firefox da se ugase slike da se ne ucitavaju danas nam stavili net u skoli adsl i podelili na 20 racunara protok od 1mb strasno pa da mi ne ucitava slike da ide malo brze?ako je moguce mali tut kako se to gasi

NMY AdBlock Plus... 17.09.2009. 18:50 #140709

broj poruka: 1509
...te resava svih problema, sve banere i nepotrebne stvari polupas i da vidis kako brzo onda ucitava sajt...

Evo da vidis cisto kako izgleda bez svih meni nepotrebnih stvari:
http://img19.imageshack.us/img19/8251/pcberza.jpg

Pozdrav

SONY VAIO VGN-FW285J

milojca Re: To se ovako rešava 17.09.2009. 19:41 #140719

broj poruka: 207
fala puno,ostalo je 4-5 reklama al to su samo obicne slike tako da sada moze lepo da se skroluje bez seckanja...

:: Tools>Quick >Preferences>Edit Site Preferences>Content - odčekujete sve i rešili ste problem
:: Nightbird
:: ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme
:: HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.

gile23 Re: re 17.09.2009. 21:38 #140739

broj poruka: 9121
E u mojoj skoli 4mb, a 20-ak kompova koristi taj net i nema kovanja :), a kad mi dosadno uzmem skriptu iz jDowloadera pa im radim reset modema :) (video da je MT882 dole :)).

Pozdrav!

:: jer moze u Firefox da se ugase slike da se ne ucitavaju danas nam stavili net u skoli adsl i podelili na 20 racunara protok od 1mb strasno pa da mi ne ucitava slike da ide malo brze?ako je moguce mali tut kako se to gas
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs