Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
Opera 10 Final Turbo mod!
STRANA 1 OD 1
SkyFire Opera 10 Final Turbo mod! 12.09.2009. 15:19 T20048

status: user
broj poruka: 18472
Jel ko koristi ovaj turbo mod?Stvarno ima razlike,dosta je opera zivlja kad se ukljuci turbo.Ja ga drzim na auto.

Najlakse vam je da proverite preko IT vseta,ovaj sajt se teze otvara.

P.S.Obratite paznju na cene PhenomII procesora..Marsira..1..2..3.. :)

http://www.itsvet.com/proizvodi/amd/comp_comp_cpu/producer/47

Green Green Grass of Home

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
GAMER4LIFE Pritisnuo sam jedno dugme `TURBO` morao sam :-) 12.09.2009. 15:27 #139430

broj poruka: 839

Mislim da se smanjuje kvalitet slika i flash reklama kad se upali ta opcija
markopvict ma 2 turba + compressor 12.09.2009. 15:31 #139435

broj poruka: 4515

- -
- - Socijalna Mreza!!!

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
JOSILENKO ... 12.09.2009. 15:40 #139437

broj poruka: 1013
Pa smanjuje kvalitet slika i izbacuje flesh reklame i gifove. Extra, pogotovu za mobilne telefone. Opera inace odavno ima onu opciju da ne skida slike sa sajta, sto je bilo fenomenalno kad sam koristio dial up.

JOLE

VMARC Sinoc sam instalirao Operu 10... 12.09.2009. 18:04 #139464

broj poruka: 9420
I kao zakleti Fejerfoksas, mogu vam reci da sam savim prijatno iznenadjen. Posle 5 minuta koriscenja, stavio sam je kao podrazumevani :) internet brauzer. Instalirao sam je jer mi je FF3 povremeno zakucavao CPU na 100% ai i svakim novim apdejtom sve mi je vise bagovao. Ne znam WTF ta mozila radi, ali ovaj FF postade kao Pionirovi rezaci (sto veci broj to vece govno). Ranije sam se cak i na ovom forumu kleo u FF, ali sada realno mi se cini da Opera radi bolje. I to daleko bolje. Ranije je nisam uzimao u obzir jer je u starijim varijantama bila Ol in Uan brauzer, sto mi je tako islo na zivce. Chat, mail, bla bla. Sada je sasvim druga prica, te opcije dolaze po difoltu iskljucene, tako da ih tretiram kao da ih nema :) a sam pretrazivac je uradjen slicnije FF, minimalisticki i krajnje komforno, bez mambo dzambo dugmica i opcija koje ce prosecan korisnik ukljuciti jednom ili nijednom. Sve u svemu, jos uvek je istrazujem, ali mi se svidja, bez obzira na sve, mislim da cu je zadrzati.

Sto se tice turbo moda, on sluzi koliko sam provalio za Dial Up i konekcije sporije od recimo 512Mb/s, a funkcionise po principu kesiranja stranica i promena samo aktivnih delova, uz sve to sta ste naveli, smanjivanje kvaliteta slikica, gifova, animacija...

Baby BM

FAQ :-))))) 12.09.2009. 18:08 #139466

broj poruka: 532
Ipak nije Machine za dzaba `drvio` da je najbolja Opera i da je fajeroks u odnosu na njega djubre ne opevano. Ali mu se vecina smejala :-(
VMARC Re: :-))))) 12.09.2009. 18:15 #139467

Ja mu se nisam smajao, ali priznajem i da ga nisam uzimao ni za ozbiljno. Da se razumemo, pre par godina FF vs Opera nije bilo dileme... FF i to poprilicno ispred. Ali sada, ne da je samo Opera postala bolja (po mom ukusu bolja, obrazlozeno u postu iznad), vec je i FF postao osetno gori. Ne znam, za sada su mi sve to prvi utisci, jos uvek testiram Operu, ali za FF me za sada veze samo jos navika (kucam search i gledam donji levi ugao i sl...), ali koliko vidim oticice u istoriju makar neko vreme, dok ga iz Mozile ne srede. Medjutim, plasim se da dok ga budu sredili da cu ga vec i zaboraviti :)

Baby BM

:: Ipak nije Machine za dzaba `drvio` da je najbolja Opera i da je fajeroks u odnosu na njega djubre ne opevano. Ali mu se vecina smejala :-(
rasha44 Re: Re: :-))))) 12.09.2009. 18:22 #139469

broj poruka: 1492
Mali savet od dugogodišnjeg korisnika Opere. Desni klik na gornji Toolbar, pa Customize. Imaš gomilu opcija za izbor dugmića, kao i raspoređivanje po tvojoj volji.
Svi mogu da se zamene kojim ti hoćeš.

Pozz.

Nightbird
ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme.
HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.

:: Ja mu se nisam smajao, ali priznajem i da ga nisam uzimao ni za ozbiljno. Da se razumemo, pre par godina FF vs Opera nije bilo dileme... FF i to poprilicno ispred. Ali sada, ne da je samo Opera postala bolja (po mom ukusu bolja, obrazlozeno u postu iznad), vec je i FF postao osetno gori. Ne znam, za sada su mi sve to prvi utisci, jos uvek testiram Operu, ali za FF me za sada veze samo jos navika (kucam search i gledam donji levi ugao i sl...), ali koliko vidim oticice u istoriju makar neko vreme, dok ga iz Mozile ne srede. Medjutim, plasim se da dok ga budu sredili da cu ga vec i zaboraviti :
::
:: Baby B
:: :: Ipak nije Machine za dzaba `drvio` da je najbolja Opera i da je fajeroks u odnosu na njega djubre ne opevano. Ali mu se vecina smejala :-(
VMARC @rasha44 12.09.2009. 18:43 #139476

Tnx 4 advice :-)

Baby BM

gile23 ... 12.09.2009. 18:43 #139477

broj poruka: 9121
Vi zaboravljate glavnu stvar FF je fancy :). Najbrzi browser je po meni trenutno Chrome i najlaganiji je, jeste da ima osiromaseno orkuzenje, ali u prvih 5 dana koriscenja svi se naviknu. Inace ja najvise koristim FF i Chrome tu operu tek ponekad otvorim :), Opera se u poslednje vreme dosta popravila dok je FF usporio :). @markopvict hehh

Pozdrav!
SkyFire ... 12.09.2009. 19:51 #139494

Evo od kako sam podigao nov sistem koristim je i prezadovoljan sam..
Opera Rules!

Green Green Grass Of Home

markopvict aj videcemo koliko ce da vas drzi... 12.09.2009. 20:20 #139500

broj poruka: 4515
Iskreno mi se ebe za brzinu.... Meni FF leti kuci na 4mbit i na poslu na xxx Mbit-a.
Tako da i ako je brza ... brzina nije presudna... nekad mozda bila... sada nikako.

Stvar ukusa i navike.

- -
- - Socijalna Mreza!!!

aco re 12.09.2009. 21:08 #139504

broj poruka: 2788
ja ne vidim cemu razlika u toj brzini ako imas brz net sve ide dobro ne zuris ti na avion pa da gledas u svaku sekundu...FF zakon za mene

SkyFire ... 12.09.2009. 22:37 #139529

@aco

Slabo gledas one americke filmove kad traze nesto po netu a ono u delicu sekunde leti stranica za stranicom.

Green Green Grass Of Home

GAMER4LIFE E jebiga sad.. 13.09.2009. 02:24 #139540

broj poruka: 839
Ti poredis Srbiju i Ameriku :-) mozes ti do sutra da palis turbo nitro superchargered opere i sl. nikada neces imati tu brzinu koju oni imaju..

http://www.speedmatters.org/pages/test-your-speed/?resultid=626294169
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs