Pozdrav svima , Hjustone imamo problem ! Ocigledno da ovaj bajni Windows 7 ima malih nesuglasica sa nasom popularnom LISICOM jer desava mi se sledece ! Kada udjem na facebook home stranicu treba mi jedno 5 minuta da mi prebaci sa nje na profil stranicu , onda kada udjem na google i ukucam adresu ili stranicu koju trazim on je nadje ali kada kliknem na nju on jednostavno UCITAVA 3 DANA ili je ne ucita kako treba , kao i ovde kada udjem na pc berzu i kazem prijavi se ona se prijavi a meni i dalje stoji gore kao da se nisam prijavio a zapravo jesam !! Ljut sam na sve to ! Ajte ljudi ako imate slicnih problema javite se inace Windows 7 mi je RTM
do fb-a, moja sestra kuka da u poslednjih par dana fb slabo radi i da izbacuje neke stranice od pre pola godine, našta se ja samo zlokobno kikoćem. Kada ti se zakuca mozila na učitavanju samo lupi obnovi/refresh/reload...
Problem je u ovoj aplikaciji jer ima valjda nekakav virus ili sta vec. Tako se meni desavalo da mi prikazuje statuse i postove od prije 3-4 dana i svi se zale na to. E ne znam da li to ima ikakve veze sa tim dugim ucitavanjem stranice.
Ako je virus, ima sestri da razbijem glavu...nemam fb profil pa ne znam o čem se radi. Jaoooj ako je nakčila neki virus, a taman sam doterao komp da radi kako treba...nema ni mesec dana...jaoooj Radovane crni Radovane i šta ću sad...
Brišite aplikaciju FAN CHECK i ALL MY FRIENDS ako imate jer vuku neki virus sa sobom koji se širi na sve frendove na listi... što je i razlog ovog timeline tripa na fejsu... izbacuje statuse od pre tri dana itd. a to je tek početak...
dobro, taj fan check box je poznat, ali to je samo vezano za fejs i nema veze sa ucitavanjem, vec samo sa statusom, postom, itd...a coek kaze da ima problem i kad nesto ukucava na google-u, i berzi, itd..
@kobe probaj da reinstaliras firefox, i skini poslednju verziju (kucaj firefox u https://www.filehippo.com) pa probaj, usput, kad instaliras firefox, idi na start-run, pa otkucaj cmd pa enter, i kucaj ipconfig \release, sacekaj par sekund, zatim ipconfig \renew, sacekaj koji sekund da se sinhronizuje, pa izadji iz cmd-a, cisto da osvezis konekciju.
ako ti i dalje pravi problem sa brzinom, ugasi modem, sacekaj 10sek, pa upali, restartuj kompjuter, ne bi trebalo da imas problema.
za pocetak probas neki drugi browser (kako znas da je problem u mozilji?) ako se drugi browseri ponasaju kao i mozilja ocigledno je da problem lezi na drugom mestu, a ako samo ff baguje udri reinstalaciju ili sta su ti vec predlozili...
@pajsgudgud ko se zadnji smeje najsladje se smeje :). Taj firefox je ubagovano cudo, ponekad se i meni desi da nesto nece da ucita, onda ja predjem u Google Chrome koji sve to normalno otvori :).
Google Chrome je fenomenalan browser, kao prvo, mnogo je brzi i stabilniji od firefox-a, ja firefox koristim samo iz razloga sto ima neke add-ons-ove koji mi korsite, inace bih odavno presao samo na Chrome.
Ja nemam problema sa FF-om, a ni brzina nije toliko veca, mada mi je ok chrome, samo je mnogo ogranicavajuci. Primera radi, meni tabovi smetaju iznad bookmark i adress bara, ja bih stavio tabove ispod toga kao na FF. Opet je tu navika u pitanju, ali definitivno mi vise odgovara tab da bude iznad stranice odmah. ___________________________________________________________ Forward, and demonspeed...
jeste stvar navike, ali ja bas mislim da je funkcionalnije za tab da je skroz gore, brzo se naviknes i shvatis da je lakse, plus, mnogo mi se svidja kako mozes da setas tabove, kao od sale, dok kod ff-a nije tako kreativno, onda recimo kada otvoris neki link u sledecem tabu, on se otvori odmah pored, a ne na kraju svih tabova, zatim, mozes da otvoris milion tabova, red ce se sve vise i vise suzavati u jednom pogledu, dok u FF=u moras da ides levo-desno da bi nasao itd...Chrome ima ogranicavanja, tipa jos uvek ne podrzava add-ons, ali uskoro ce, takodje ima `restore last session`, i sve ostalo...totalno je jednostavan, postoje i skin teme: http://www.freechromethemes.com/
E pa bas zato i postoje korisnici FF-a i Chrome-a. Ja slabo koristim adress bar, jer sve sto koristim je bookmarkovano. Tako da bookmark tab i web page tab-ovi na FF-u su postavljeni bas onako kako mi odgovara. Sto se tice setanja tabova to si u pravu, posle nekog vremena smanjuju se i u FF-u, ali tek kada ih je puno. To za otvaranje taba odmah pored si 100% u pravu, al` mora imati neke mane, kao i svaki drugi. Ali te mane, licno meni, ne smetaju toliko. ___________________________________________________________ Forward, and demonspeed...
:: jeste stvar navike, ali ja bas mislim da je funkcionalnije za tab da je skroz gore, brzo se naviknes i shvatis da je lakse, plus, mnogo mi se svidja kako mozes da setas tabove, kao od sale, dok kod ff-a nije tako kreativno, onda recimo kada otvoris neki link u sledecem tabu, on se otvori odmah pored, a ne na kraju svih tabova, zatim, mozes da otvoris milion tabova, red ce se sve vise i vise suzavati u jednom pogledu, dok u FF=u moras da ides levo-desno da bi nasao itd...Chrome ima ogranicavanja, tipa jos uvek ne podrzava add-ons, ali uskoro ce, takodje ima `restore last session`, i sve ostalo...totalno je jednostavan, postoje i skin teme: http://www.freechromethemes.com :: ::
Ja sam nekih mesec dana koristio Chrome na starom kompu posto se FF na njemu dizao minut, potpuno sam se navikao na Chrome i mogu reci da je odlican browser, po meni bolji i od Opere i od FF-a, sve otvara dok u FF-u neke nece sajtove i u Operi, a u ovom Chrome-u otvara.
pazi, dobar je Chrome, ali sigurno ti je nesto puklo u FF-u, pa nece da otvara neke sajtove, ko zna sta je u pitanju, ali sve sajtove generalno trebaju da otvaraju svi browseri, mozda imas problem sa flash player-om, ili sta vec..
Ma shvatam sta pricas, ali bukvalno recimo sajt nece u FF da otvori, otvorim Chrome otvori ga, ali posle nekog vremena i on se ubaguje :).
Pozdrav!
:: pazi, dobar je Chrome, ali sigurno ti je nesto puklo u FF-u, pa nece da otvara neke sajtove, ko zna sta je u pitanju, ali sve sajtove generalno trebaju da otvaraju svi browseri, mozda imas problem sa flash player-om, ili sta vec. :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.