S vremena tu i tamo opeglam CS i sad u sred igre me izbaci server zbog shutting down-a. Ni na jedan server koji ja imam ne može da se uđe, a da se ne ugasi posle najviše 20sec igranja.
desava se na glupom KGB serveru, ali ne uvek, admin cuva slot za nekog svog pa izbacuje ko mu se svidi. to mi se desilo 2-3 puta u poslednjih nedelju dana. moguce da je to.
e jbg...bas sam se ponadao da je neko napokon stao u kraj toj tupavoj igri staroj 10 godina. jbte igrate igru od pre decenije pored svih novih BOLJIH stvari
Ajd uzdravlje
:: :: :: support normalit :: MOJ DNK je bolji od tvog!! :: ::
Meni se nikad nije desilo da me izbaci sa servera,a da mi posle toga ne radi server.Uglavnom kad me izbaci,izbaci me jer udje neki igrach sa slotom. @Ognjeni: Ima mnogo boljih i novijih stvari,ali za to treba i dobar komp.Npr ne zelim da igram crysis sve na low i da mi baguje ponovo.
hahaha...alll znaoo sam :) samo te cekam da mi pomenes cs i neckband lol
si saznao sta komso ?
@dovla5.....imas novih igara koje nisu nista zahtevnije od Cs a zanimljivije su ...bar meni.....npr battlefield heroes.....extra zanimljivo...kao cs , samo crtana grafika ..besplatna igra od EA
p.s. stavljaj Grid...cekam tebe i gileta da vas derem u lambu :D
Ajd uzdravlje
:: Nemoj tako komso,da nije te igre ne bi tebi uleteo neckband . :: :: :: Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may kno :: kassad says:znam sta je sta, ali ne znam sta da radim sa tim.. :: :: :: ::
Došo si ovde da podrivaš našu berzansku zajednicu sa tvojim gridom i super fensi računarom na 10000 obrtaja. Idi kupuj slušalice ili tako nešto:P
support normality MOJ DNK je bolji od tvog!!!
:: e jbg...bas sam se ponadao da je neko napokon stao u kraj toj tupavoj igri staroj 10 godina. jbte igrate igru od pre decenije pored svih novih BOLJIH stvari :: :: :: Ajd uzdravlje :: :: :: :: :: :: :: support normalit :: :: MOJ DNK je bolji od tvog!! :: :: :: ::
CS ima dusu. Ja cak ne igram 1.6 nego igram 1.5 i iznenadio bi se koliko ljudi jos uvek igra tu verziju. Na mom racunaru od igara imam instaliran samo CS1.5. Zadnja koja se zadrzala je bila cod5, ali cs je kao prva ljubav...zaborava nema... _____________________________________________________________ Give us your brain for two hours and you will never be the same again.....
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.