Nisi lud ni neobavesten, a to sto nema klub je posledica primanja pacerskih golova kao na primer ovaj veceras od francuza! A Djordje Pantic cami cekajuci u Debrecinu... Gde nam nestadose dobri golmani?
________________________ Ja sam najpametniji... ...kaze moj desetogodisnji sin!
je da covek ima trakicu na glavi(kao Rambo)a to sto ce uskoro od Srpskih navijaca poceti da stizu kecelje i da ga ljudi po ulici oslovljavaju sa LADIC,to vec nije bitno.Ja se samo pita koliko ce Argentinci ili Lale ovom fuseru da uteraju u njegovoj otadzbini.Stvarno mi nije jasno kako mi uvek moramo da imamo neke orangutane u reprezentaciji.
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
Onu loptu bih ja uhvatio....S obzirom da sam danas dzabe potrosio 5 sati zivota(3 oko i 2 na stadionu) hteo bih da pozdravim sve one koji ce sutra da kenjaju po novinama da je bod k`o kuca i da su Francuzi vanzemaljci. 50000 navijaca+penal+igrac vise....ispade patka. Tuga.
:: Onu loptu bih ja uhvatio....S obzirom da sam danas dzabe potrosio 5 sati zivota(3 oko i 2 na stadionu) hteo bih da pozdravim sve one koji ce sutra da kenjaju po novinama da je bod k`o kuca i da su Francuzi vanzemaljci. 50000 navijaca+penal+igrac vise....ispade patka. Tuga :: :: Fiat iustitia, et pereat mundus :: :: ::
ma mislim sasvim je logicno da golman koji nigde nije angazovan reprezentuje svoju drzavu a sto se tice igre ni selektor nije zadovoljan ali postojale su otezavajuce okolnosti u vidu `nisu nam odgovarali klimatski uslovi ali cemo to popraviti `
sit sam ja tih sto su `angazovani` po velikim klubovima pa kad igraju za reprezentaciju ne odazivaju se, cuvaju se ili sve zaseru... setite se kosarke... kad je zvezda bila shampion to su sve bili mladi igraci, nije bilo velikih imena... (a inace nisam ni gledao tekmu niti znam rezultat, mozda ga je i primio bezveze kao sto kazete ali bar je bio tu da igra i hvala mu)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.