naime napravio sam novi account posto sam prosli negde zagubio...otisao na mail da ga aktiviram kad ono neprijatno iznenadjenje >>>You have 0 unread messages:
Jel imao neko ovakav problem i kako da ga resim,ili je samo fora u duzem cekanju?
:: :: naime napravio sam novi account posto sam prosli negde zagubio...otisao na mail da ga aktiviram kad ono neprijatno iznenadjenje >>>You have 0 unread messages :: :: Jel imao neko ovakav problem i kako da ga resim,ili je samo fora u duzem cekanju :: :: Hvala unapred !! :: :: TAJ JE JEO STA JE HTEO I TRABANTA JEDAN DEO
Pokusaj da se ponovo registrujes na sajt sa istim imenom i sifrom,i dobices od njih mail na neko pokusava da se registruje kao ti i poslace ti na mail da potvrdis da li si to ti...ali spori su,nekad se ceka i po 2 dana da taj mail stigne...sve u svemu samo pokusaj kao sto sam ti rekao...
MIND CONTROL
:: :: Pa nije na isti mail sad sam na gmail-u,a spam je prazan :: :: :: TAJ JE JEO STA JE HTEO I TRABANTA JEDAN DEO
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.