Ja sam samo odabrao istu sliku i apdejtovao je normalno.Nakon toga sam postavio ovu sada sto imam i bez ikakvih problema je postavio. ___________________________________________
Udji u opciju moji podaci, izaberi sliku, ubaci i snimi promene. kad ponovo udjes na neki post gde imas tvoj avatar idi na isti, desni klik i reload image. to je sve.
Ne znam kako se ponasa u operi ali kod mene u chrome odma promeni.Da ne gresim dusu nekada zna da ostane stara slika ali refresh page resava problem. ___________________________________________
:: Udji u opciju moji podaci, izaberi sliku, ubaci i snimi promene. kad ponovo udjes na neki post gde imas tvoj avatar idi na isti, desni klik i reload image. to je sve :: :: RESISTANCE IS FUTILE :: :: :: Nikako nece da mi promeni ovaj stari??? :: :: :: :: :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: http://cdnll-0.liveleak.com/u/thumbs/2007/Oct/12/746620_565_avatar.jpg
:: Pa refreshuj mi image. Ja se vidim odlično :: :: Windows-free with Fedora 10 :: :: :: Doduse po tvom se nebi reklo :: :: :: :: :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: http://cdnll-0.liveleak.com/u/thumbs/2007/Oct/12/746620_565_avatar.jpg :: :: :: :: :: xexe radi :: :: :: :: :: :: Windows-free with Fedora 10 :: :: :: :: :: ::
Ja ne znam,ali meni se malo,malo nesto upuca sa operom i berzom.Dal me zeza java ili nesto slicno ne znam ali znam da mi se to nije desavalo sa Safarijem i Google Chrome.Garant je onda do opere ili do nekog plugina,nesto smeta..
fora je da avatari u kodu uvek dobiju userNo kao ime slike, dakle uvek isti filename za usera, a browseri po defaultu ne proveravaju slike sa tako malo kb svaki put. opera recimo po default-u dokument proverava automatski, a slike jednom u 24h... cak i sa shift/ctrl F5 moguce je da povuce iz kesa... to vazi i za tudje avatare... moze da se osvezi samo slika u kesu, znaci desni klik na avatar pa u firefoxu - view image, opera - open image pa refresh dok ne povuce ispravnu sliku... nije to do browsera, to je normalno, zamislite da na nekom sajtu sa mobilnim telefonima na svaki klik ponovo povuce 300 slika telefona sa servera...
kod njega ces i uvek videti... dok ne promeni sliku... iz nekog razloga, njemu je slika 45x45px, a u stranici pcberze slike idu na 64x64px, tako da ce manje slike uvek biti razvucene.
:: Pa ja i dalje vidim staru, razvučenu sliku bstaletica :: :: Windows-free with Fedora 10 :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.