imao sam jednom jedan mali programcic koji je bio lagan i jako funkcionalan za WebDesign, ali sam ga izgubio, a sada mi je potreban, pa ako se neko seti nekog takvog programa, zamolio bih da napise. hvala
ja sam svojevremeno koristio NVU... njegov naslednik je tortojedov kompoZer, ali i jedan i drugi imaju po 100 godina i ne znam koliko su vise funkcionalni...
Re: :: Kompozer je relativno nov - poslednji build se pojavio...
02.09.2009. 13:10
status: user broj poruka: 10997
proletos. E sad, on je `samo` HTML editor, dakle nema sve one mogucnosti koje odlikuju Dreamweaver. Uz neki jednostavni .gif animator, Kompozer ce odlicno da odradi web stranicu sa licnom prezentacijom itd.
:: :: ja sam svojevremeno koristio NVU... :: njegov naslednik je tortojedov kompoZer :: ali i jedan i drugi imaju po 100 godina :: ne znam koliko su vise funkcionalni...
@ICEsd - ti ako te smara, nije bilo ni potrebe bilo sta da pises, i u pravu si, nije od pomoci. @geloso - bravo majstore, to je to, ima sad neka novija verzija, hvala ti, pomogao si
nova verzija ali zato stara filozofija... nisu se makli od netscape composera... ukoliko pises nesto novo i bas jednostavno ok, ali ako provlacis neki kod kroz njega budi obazriv, voli da ubaci svoja razmisljanja, pobrise prazne div-ove, malo se zbuni sa utf-8, itd... onda bolje cist notepad++, pspad ili ultraedit i firefox i firebug ili vec nesto drugo... zavisi za sta ti treba pozdrav
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.