Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
Zasto mi Gmail nesalje fajlove?
STRANA 1 OD 1
FAQ Zasto mi Gmail nesalje fajlove? 31.08.2009. 16:04 T19751

status: user
broj poruka: 532
Korsitim GM preko Outlok expresa i od pre nekoliko meseci nece da posalje fajlove cak ni zip i rar znam da nije mogao exe. Slike, dokumente i muziku salje normalno ali upakovano u zip i rar i xml nece. Zasto?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
arsaD Re: Zasto mi Gmail nesalje fajlove? 31.08.2009. 16:14 #136576

broj poruka: 412
Isti problem imam preko Verat-a. Nista sto je upakovano ne dobijam, a mogu poslati ali nista ne stize na odrediste.
Mozda pretpostavljaju da saljes nesto stetno.
Za sve sto niste mogli recite da niste hteli.

:: Korsitim GM preko Outlok expresa i od pre nekoliko meseci nece da posalje fajlove cak ni zip i rar znam da nije mogao exe. Slike, dokumente i muziku salje normalno ali upakovano u zip i rar i xml nece. Zasto?
bstaletic ne mozhe 31.08.2009. 16:23 #136580

broj poruka: 1889
Ni .exe ni bilo koji ti kompresovanog file-a
EDIT: Samo uzmi i obrishi ekstenziju i radi ce
gile23 Re: ne mozhe 31.08.2009. 16:30 #136583

broj poruka: 9121
Pre ce na rapidshare da uploaduje 10 file-ova nego na gmail 1 file (fileovi su iste velicine).

Pozdrav!

:: Ni .exe ni bilo koji ti kompresovanog file-
:: EDIT: Samo uzmi i obrishi ekstenziju i radi ce
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gman pa 31.08.2009. 16:42 #136588

broj poruka: 1111
na gmail-u i nisu mogle da se salju applikacije, tj. file-ovi sa .exe ekstenzijom, a sada su izgleda zabranili i zapakovane
kao sto neko rece, izbrisi ekstenziju i salji, pa onaj ko primi nek je doda i to je to

bas su sad da isprobam zapakovane da posaljem

ulsi

gman a i 31.08.2009. 16:55 #136591

broj poruka: 1111
evo sad sam proverio spakovane mozes slati
ja inace ne koristim ne OE, i nisam ni na veratu, tako da je mozda problem do providera ili outluka

ulsi

Equinoxe Re: 31.08.2009. 17:43 #136596

broj poruka: 12057

RAR-uj file, stavi šifru na arhivu i promeni extenziju u poslaćeš šta god hoćeš.

Dragg Re: Re: 31.08.2009. 19:11 #136619

broj poruka: 2270
Tačnije: stavi šifru i enkriptuj ga, tako da ne može ni da pogleda šta je u arhivi. Ne znam za Gmail ali kod verata je problem što pregleda arhivu i ne dozvoljava dalje ako unutra nađe neki of tipova koji su zabranjeni (exe).
::
:: RAR-uj file, stavi šifru na arhivu i promeni extenziju u poslaćeš šta god hoćeš
Pisko Re: Re: Re: 31.08.2009. 21:35 #136690

broj poruka: 6645
... jeste, jeste, a fajl je u nazivu imao: ubistvo američkog predsednika, teroristički napadi, biološko oružje, Bin Laden i Al Khaida... pa je samo trebalo ukloniti .exe...

Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

:: Tačnije: stavi šifru i enkriptuj ga, tako da ne može ni da pogleda šta je u arhivi. Ne znam za Gmail ali kod verata je problem što pregleda arhivu i ne dozvoljava dalje ako unutra nađe neki of tipova koji su zabranjeni (exe)
:: ::
:: :: RAR-uj file, stavi šifru na arhivu i promeni extenziju u poslaćeš šta god hoćeš
markopvict Re: Re: Re: Re: 01.09.2009. 00:25 #136725

broj poruka: 4515
hahahah

- - - - Danju fizikalci, nocu kriminalci !

:: ... jeste, jeste, a fajl je u nazivu imao: ubistvo američkog predsednika, teroristički napadi, biološko oružje, Bin Laden i Al Khaida... pa je samo trebalo ukloniti .exe..
:: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
:: :: Tačnije: stavi šifru i enkriptuj ga, tako da ne može ni da pogleda šta je u arhivi. Ne znam za Gmail ali kod verata je problem što pregleda arhivu i ne dozvoljava dalje ako unutra nađe neki of tipova koji su zabranjeni (exe)
:: :: ::
:: :: :: RAR-uj file, stavi šifru na arhivu i promeni extenziju u poslaćeš šta god hoćeš
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs