Iako je pozorista.com jedan od sajtova koje održavam, sve tekstove i slike postavlja moj prijatelj. Pogledajte prvu sliku (animaciju) u odeljku AKTUELNO - UKRATKO na home page. Kao što rekoh, slatko sam se nasmejao a, fora je odlična
Na unapređenju foruma radi Željko a, ja sam samo malo doprineo njegovog unapređenju tako što sam napravio modul za upload avatara. Ali ovo mogu i ja ti kažem, postoji nekoliko razloga zašto animirani gif nije u planu u skoriji vreme.
:: :: Miso kad cemo da dobijemo animirani gif. :: ::
Ko je sad ovde blesav/lud pa i ja se secam te rechenice ovde prisutnog administratora
:: :: Nikad. :: Citiram :: `Animacije ne dolaze u obzir ni u kom slučaju ( zbog tehnike koja se koristi pri uploadu, ništa drugo ). :: :: :: :: :: Miso kad cemo da dobijemo animirani gif. :: :: :: ::
Ovako, ovaj bstatelic je napisao: Ko je sad ovde blesav/lud pa i ja se secam te rechenice ovde prisutnog administratora. Onda je misa napisao: Sada sam zbunjen??? Neka moja recenica ili ??? Pa sam se ja na to nadovezao da pogleda drugi post u temi, koji je veoma slican kao ona recenica sto je bstatelic rekao.
gko prvi razume i objasni sta je gile23 hteo da ukaze Misi dobija vrednu novcanu nagradu
30.08.2009. 23:55
status: user broj poruka: 174
u iznosu od...
gile23: Gif avatari ce juce da se ubace. @Misa pogledaj prvi post u ovoj temi :). misa: Ok, pogledao sam??? gile23: Ovako, ovaj bstatelic je napisao: Ko je sad ovde blesav/lud pa i ja se secam te rechenice ovde prisutnog administratora. Onda je misa napisao: Sada sam zbunjen??? Neka moja recenica ili ??? Pa sam se ja na to nadovezao da pogleda drugi post u temi, koji je veoma slican kao ona recenica sto je bstatelic rekao.
Re: gko prvi razume i objasni sta je gile23 hteo da ukaze Misi dobija vrednu novcanu nagradu
31.08.2009. 00:01
status: user broj poruka: 719
Rijetko ko razume gilove postove...
@misa-Nadam se da ce vidjeti i odgovoriti...Vec jedno vrijeme prica da radi na novoj verziji foruma,pa me bas interesuje dokle je stigao i kad mozemo otprilike ocekivati novu verziju...
Independence is a state of mind
:: u iznosu od.. :: :: gile23: Gif avatari ce juce da se ubace. @Misa pogledaj prvi post u ovoj temi :) :: misa: Ok, pogledao sam?? :: gile23: Ovako, ovaj bstatelic je napisao: Ko je sad ovde blesav/lud pa i ja se secam te rechenice ovde prisutnog administratora. Onda je misa napisao: Sada sam zbunjen??? Neka moja recenica ili ??? Pa sam se ja na to nadovezao da pogleda drugi post u temi, koji je veoma slican kao ona recenica sto je bstatelic rekao :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.