Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
Mafia Wars
STRANA 1 OD 1
sstef Mafia Wars 30.08.2009. 20:53 T19735

status: user
broj poruka: 120
Imam jedno pitanje u vezi mafije.Moj brat to igra bez prestanka bas se zarazio.Problem se javlja u sledecem jer kada on igra mafiju i tamo pocne da pomaze nekim silnim ljudima preko neta meni onda opterecenje procesora skoci na 100% i to tako traje satima dok on vrti to po netu(tamo salje i prima neke podatke,kao pomaze nekima i tako zaradjuje neke poene).Koliko sam primetio to se deshava samo kada je on na Mafiji,ovako mi procesor kada sufrujem i radim sve ostalo nije opterecen 100%.Interesuje me da li je kod svih tako ili je to neshto do softverra na mom kompu?Treba mi odgovor jer kada se to deshava ja nemogu da projektujem u pozadini i da radim za moje potrebe.
Hvala unapred
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs