Molim vas ako moze neko da mi baci na mail linkove za dosta malih torrenta da ih stavim da se seed-uju da bi dobio poene posto nikako ne mogu da nadjem neke male fajlove sve je najmanje 100 MB
Zar nije isto kolike fajlove sidujes.Up load ti ide isto i sa malih i sa velikih fajlova.Ako si vec nesto skinuo sa IP torenta,vrati ga nek se siduje.A kako nema Na ip torrentu malih fajlova?Pogledaj u aplikacije,book...
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: Molim vas ako moze neko da mi baci na mail linkove za dosta malih torrenta da ih stavim da se seed-uju da bi dobio poene posto nikako ne mogu da nadjem neke male fajlove sve je najmanje 100 M :: :: aca.faca@ptt.rs ::
cekaj izgleda da sam se zbunio. kako se dobijaju poeni? ja sam razumeo da se po svakom seed-u dobija 1 poen na svakih 5-6 sati. ili ide drugacije??
:: :: Zar nije isto kolike fajlove sidujes.Up load ti ide isto i sa malih i sa velikih fajlova.Ako si vec nesto skinuo sa IP torenta,vrati ga nek se siduje.A kako nema Na ip torrentu malih fajlova?Pogledaj u aplikacije,book.. :: :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd :: :: :: Molim vas ako moze neko da mi baci na mail linkove za dosta malih torrenta da ih stavim da se seed-uju da bi dobio poene posto nikako ne mogu da nadjem neke male fajlove sve je najmanje 100 M :: :: :: :: aca.faca@ptt.rs :: ::
Na svakom torentu je drugacije.Znaci kada sidujes ide ti upload,a kada ti upload bude izjednacen sa dovnloadom,onda ti je ratio 1.0 i zavisi od torenta dobijas pozivnicu,pa dalje unapredjenje....Kada sidujes dobijas poene(ne znam tacno koliko za kolicinu uploada).Sa poenima mozes da kupis upload.Tako da si uvek u pozitivnom ratiu. Evo ovde imas sva objasnjenja:
:: cekaj izgleda da sam se zbunio. kako se dobijaju poeni? ja sam razumeo da se po svakom seed-u dobija 1 poen na svakih 5-6 sati. ili ide drugacije? :: :: :: :: :: :: Zar nije isto kolike fajlove sidujes.Up load ti ide isto i sa malih i sa velikih fajlova.Ako si vec nesto skinuo sa IP torenta,vrati ga nek se siduje.A kako nema Na ip torrentu malih fajlova?Pogledaj u aplikacije,book.. :: :: :: :: :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd :: :: :: :: :: Molim vas ako moze neko da mi baci na mail linkove za dosta malih torrenta da ih stavim da se seed-uju da bi dobio poene posto nikako ne mogu da nadjem neke male fajlove sve je najmanje 100 M :: :: :: :: :: :: aca.faca@ptt.rs :: :: ::
To ti je to,znaci drzis seed,na njima je koliko ce te nagraditi,jbg drugi nacin ne postoji.
Na yuwabits-u sam do jucer imao 600 poena(poklonio sam ih)Tamo se valjda drugacije racuna.Na primer dobijes poruku da je neko zatrazio seed od fajla koji si skoro skinuo,vratis ga u seed min.12 sati i dobijes lom poena. Svuda je drugacije. evo i moja mizerija na IPtorrent-u,pa proceni.Pretrgli se:)))
Welcome, gilopile [ logout ] [ My Bookmarks ] [ IRC ] Ratio: 9.696 Uploaded:68.90 GB Downloaded:7.11 GB Active Torrents: Bonus Points: 25.4 (c) 1982 Sinclair research Ltd
:: samo meni ti poeni nesto mnogo sporo idu evo uploadovao sam tacno 1 GB (ptt 1024/128) i imam samo 16.2 poen :: :: ::
cudno, cudno...a kako se dobijaju pozivnice? jer ih daju kad im se cefne ili ima neko pravilo?jos nesto kako nekog da nadjem na iptorrentu (npr tebe)?
:: Za te poene nemas ni za cokoladicu:)) :: :: To ti je to,znaci drzis seed,na njima je koliko ce te nagraditi,jbg drugi nacin ne postoji :: :: Na yuwabits-u sam do jucer imao 600 poena(poklonio sam ih)Tamo se valjda drugacije racuna.Na primer dobijes poruku da je neko zatrazio seed od fajla koji si skoro skinuo,vratis ga u seed min.12 sati i dobijes lom poena :: Svuda je drugacije :: evo i moja mizerija na IPtorrent-u,pa proceni.Pretrgli se:)) :: :: Welcome, gilopile [ logout ] [ My Bookmarks ] [ IRC ] :: Ratio: 9.696 Uploaded:68.90 GB Downloaded:7.11 GB Active Torrents: Bonus Points: 25. :: (c) 1982 Sinclair research Ltd :: :: :: samo meni ti poeni nesto mnogo sporo idu evo uploadovao sam tacno 1 GB (ptt 1024/128) i imam samo 16.2 poen :: :: :: :: :: ::
Ne ide mi samo u glavu kako si toliko uploadovao...Jedino da si danima i nocima ostavljao da se seeduje neki BAS AKTIVAN torent...Koji imas net???
Independence is a state of mind
:: Za te poene nemas ni za cokoladicu:)) :: :: To ti je to,znaci drzis seed,na njima je koliko ce te nagraditi,jbg drugi nacin ne postoji :: :: Na yuwabits-u sam do jucer imao 600 poena(poklonio sam ih)Tamo se valjda drugacije racuna.Na primer dobijes poruku da je neko zatrazio seed od fajla koji si skoro skinuo,vratis ga u seed min.12 sati i dobijes lom poena :: Svuda je drugacije :: evo i moja mizerija na IPtorrent-u,pa proceni.Pretrgli se:)) :: :: Welcome, gilopile [ logout ] [ My Bookmarks ] [ IRC ] :: Ratio: 9.696 Uploaded:68.90 GB Downloaded:7.11 GB Active Torrents: Bonus Points: 25. :: (c) 1982 Sinclair research Ltd :: :: :: samo meni ti poeni nesto mnogo sporo idu evo uploadovao sam tacno 1 GB (ptt 1024/128) i imam samo 16.2 poen :: :: :: :: :: ::
Kada budes unapredjen kao power user,sto znaci da: Moras biti clan najmanje 4 nedelje,da imas uploadovano 50Gb+ i ratio ti mora biti veci od 1.05.Kada sve ovo ispunis dobices 3 pozivnice u startu i po 1 pozivnicu mesecno. Sto se tice trazenja korisnika online,mislim da nema,ali imas chat(desno pored tvoga nika [IRC ]..
@TheGame moj net je 512/384,ali sam dugogdisnji korisnik ratiomaster-a.Samo nebi ga preporucio,jer su prokljuvili i mozes biti momentalno banovan.
Pa znas koliko bi meni trebalo da uploadujem 50 GB!Puuuuuuuuuno
:: Pozivnice konkretno na ip torentu dobijas :: :: Kada budes unapredjen kao power user,sto znaci da: Moras biti clan najmanje 4 nedelje,da imas uploadovano 50Gb+ i ratio ti mora biti veci od 1.05.Kada sve ovo ispunis dobices 3 pozivnice u startu i po 1 pozivnicu mesecno :: Sto se tice trazenja korisnika online,mislim da nema,ali imas chat(desno pored tvoga nika [IRC ]. :: :: @TheGame moj net je 512/384,ali sam dugogdisnji korisnik ratiomaster-a.Samo nebi ga preporucio,jer su prokljuvili i mozes biti momentalno banovan :: :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd :: ::
Ono de se zuris,bajt po bajt...more ide to laganica.
:: Pa znas koliko bi meni trebalo da uploadujem 50 GB!Puuuuuuuuun :: :: :: :: Pozivnice konkretno na ip torentu dobijas :: :: :: :: Kada budes unapredjen kao power user,sto znaci da: Moras biti clan najmanje 4 nedelje,da imas uploadovano 50Gb+ i ratio ti mora biti veci od 1.05.Kada sve ovo ispunis dobices 3 pozivnice u startu i po 1 pozivnicu mesecno :: :: Sto se tice trazenja korisnika online,mislim da nema,ali imas chat(desno pored tvoga nika [IRC ]. :: :: :: :: @TheGame moj net je 512/384,ali sam dugogdisnji korisnik ratiomaster-a.Samo nebi ga preporucio,jer su prokljuvili i mozes biti momentalno banovan :: :: :: :: :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd :: :: :: ::
Ma samo opusteno...Pa i pomislio sam da mozda ili koristis Ratiomaster ili imas veoma veliki upload,mada prije ovo prvo,jer ovo drugo je kod nas misaona imenica...Stvarno sa nasim netom je veoma tesko odrzavati ratio na iptorentsu ili sajtovima slicnim njemu...
Independence is a state of mind
:: :: Nemoj da mislis svasta sto se tice crvene boje:))),razlila se iz one zagrade jbmlg kako :: :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd :: ::
jer moze lako da se popije ban sa tim ratiomaster-om na iptorrent-u
:: :: Ma samo opusteno...Pa i pomislio sam da mozda ili koristis Ratiomaster ili imas veoma veliki upload,mada prije ovo prvo,jer ovo drugo je kod nas misaona imenica...Stvarno sa nasim netom je veoma tesko odrzavati ratio na iptorentsu ili sajtovima slicnim njemu.. :: :: Independence is a state of mind :: :: :: :: :: Nemoj da mislis svasta sto se tice crvene boje:))),razlila se iz one zagrade jbmlg kako :: :: :: :: :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd :: :: :: ::
Ja sam odjednom uloadovao 60Gb,dobio sam opomenu da ne koristim ratiomaster,ili cu biti banovan i ja ga naravno vise nisam koristio,a i sta ce mi.U startu sam dobio 3 pozivnice.Mogao sam da se pozovem na drugi e-mail tako da imam nalog i ako me banuju,ali meni je staticki IP,tako da nema vajde.
Meni su instant otisla 2 acc-a kada sam koristio ratiomaster na iptorrentima, prvi put je slucajno upload bio 200GB/s xd, to je ok ban. Ali drugi put sam uploadovao jedno sat sa 20kb (virtuelni upload) i opet poleteo ban, posle sam pomislio da nije mozda zbog verzije (bila je 1.7.5, a tada je najnovija bila 1.8), moj savet, zajebite torrente, predjite na megaupload preko jdownloadera, nema recconecta, skoro uvek full brzina,...
Ja bih odavno presao na rapid,ali dzaba kad imam staticku ip adresu,nema vajde od reconect:((Ma sacekao bi i tih 15 minuta,ali djavola kad mi je IP uvek in use.Verovatno mi provajder vuklja sa rapida.
Imas li kakav link sa filmovima na megauploadu?
:: Meni su instant otisla 2 acc-a kada sam koristio ratiomaster na iptorrentima, prvi put je slucajno upload bio 200GB/s xd, to je ok ban. Ali drugi put sam uploadovao jedno sat sa 20kb (virtuelni upload) i opet poleteo ban, posle sam pomislio da nije mozda zbog verzije (bila je 1.7.5, a tada je najnovija bila 1.8), moj savet, zajebite torrente, predjite na megaupload preko jdownloadera, nema recconecta, skoro uvek full brzina,.. :: :: Pozdrav :: :: ::
:: Ja bih odavno presao na rapid,ali dzaba kad imam staticku ip adresu,nema vajde od reconect:((Ma sacekao bi i tih 15 minuta,ali djavola kad mi je IP uvek in use.Verovatno mi provajder vuklja sa rapida :: :: Imas li kakav link sa filmovima na megauploadu :: :: :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd :: :: :: Meni su instant otisla 2 acc-a kada sam koristio ratiomaster na iptorrentima, prvi put je slucajno upload bio 200GB/s xd, to je ok ban. Ali drugi put sam uploadovao jedno sat sa 20kb (virtuelni upload) i opet poleteo ban, posle sam pomislio da nije mozda zbog verzije (bila je 1.7.5, a tada je najnovija bila 1.8), moj savet, zajebite torrente, predjite na megaupload preko jdownloadera, nema recconecta, skoro uvek full brzina,.. :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.