Ma jok, dobiješ da srčeš torente kolko oćeš a da ne moraš da aplouduješ, imaš dozvole da vređaš i ismevaš moderatore, VIP status ti je u startu dodeljen, imaš prioritete pri daunloudu... IP je jedan od najstrožih po pitanju pravila, popiješ ban ko od šale ako ne budeš dobar.
Shit happens
:: Ako moze i meni, molim vas, jedna pozivnica za IP torrents.samo nikad do sada nisam skidao sa njega jer imaju neka pravila koja moraju da se postuju :: :: Moj mail je aca.faca@ptt.rs
Bicu dobar obecavam onako mi komp stoji upaljen 24/7 tako da mogu da ga ostavim pa uploaduje da bi imao veci ratio
:: Ma jok, dobiješ da srčeš torente kolko oćeš a da ne moraš da aplouduješ, imaš dozvole da vređaš i ismevaš moderatore, VIP status ti je u startu dodeljen, imaš prioritete pri daunloudu.. :: IP je jedan od najstrožih po pitanju pravila, popiješ ban ko od šale ako ne budeš dobar :: :: Shit happens :: :: :: Ako moze i meni, molim vas, jedna pozivnica za IP torrents.samo nikad do sada nisam skidao sa njega jer imaju neka pravila koja moraju da se postuju :: :: :: :: Moj mail je aca.faca@ptt.rs
I dalje nisam smaknut,ali sam dobio opomenu da ne smem da koristim programe za lazni up,kao i u ovom slucaju ti.Tako da ako nekoga pozoves ti odgovaras za njeg i njegovo ponasanje,ili obojca odoste.
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: ja sam slusao OV :: :: http://www.pcberza.rs/forum/topic.php?topid=18945&forid=21&katid= :: :: pa sam popio BAN automatski....tako da se sad sa drugom pozivnicom necu zaje*avati.. :: :: I izvinjavam se gilopile-tu ako sam mu napravio problem zbog toga,zato sto mi je on poslao pozivnicu....Ppzdrav
To je zato što imaš status power user-a. Ja sam to probao par dana nakon što sam se prijavio i popio sam ban u roku od 5min
Shit happens
:: I dalje nisam smaknut,ali sam dobio opomenu da ne smem da koristim programe za lazni up,kao i u ovom slucaju ti.Tako da ako nekoga pozoves ti odgovaras za njeg i njegovo ponasanje,ili obojca odoste :: :: :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd :: :: :: ja sam slusao OV :: :: :: :: http://www.pcberza.rs/forum/topic.php?topid=18945&forid=21&katid= :: :: :: :: pa sam popio BAN automatski....tako da se sad sa drugom pozivnicom necu zaje*avati.. :: :: :: :: I izvinjavam se gilopile-tu ako sam mu napravio problem zbog toga,zato sto mi je on poslao pozivnicu....Ppzdrav
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.