Planiram da prebacim hosting sajta. Jedna od opcija mi je i SBB, jer sam vec njihov korisnik. Kakva su vasa iskustva po tom pitanju? I jeftiniji su od Beotela, koji sada koristim.
Zaobidji domaci hosting... Ono sto nude je smesno u odnosu na strane provajdere... Recimo, ja sam u januaru uplatio 2 godine na Lunarapages... Kostalo me je oko 100e (neki pupust) i dobio sam:
Hosting package default Subdomains 999 Parked Domains 2997 Addon Domains unlimited MySQL Databases 999 Postgresql Databases 999 Disk Space Usage 156.29 Megabytes MySQL Disk Space 8.54 Megabytes Disk space available 1535843.71 Megabytes Email Accounts 999 Mailing Lists 1 Ftp Accounts 999
To je bolj nego da sam uzeo kod nekog od nasih, a da ne pricam koliko sigurnije. Npr Verat je imao trip da nikome ne javi kad mu server pukne pa vrate sve sa svog nekog backupa pre 100 godina (a ja imam pravim backup baze svakih 24h) Ili kad sajt zbog nekih njihovih problema bude nedostupan po par dana (ovi se izvinjavaju cak i za manje od sat vremena)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.