Hahh :), mogu da predjem, ali ne prelazi mi se :), ja bih live :), a kablovsku nemam iako jedan dobar poznanik od mog calai jednu od glavnih kablovskih operatera u Srbiji.
Evo onako povrsno, nisam uspeo da pokrenem program jer prijavljuje neki virus, verovatno je neki crack koji AVG shvata kao virus. Ovo ti je satelitska televizija preko neta (skenira za kanale koji su dostupni) i ti to gledas, to onako povrsno :).
Ok,znaci NIJE provereno da moze Discovery!!! I ja sam se toliko iscimao da nadjem Discovery preko neta i nisam uspeo,sada vise nemam zivaca da eksprimentisem i isprobavam nove stvari... Ako neko isproba ovo neka javi...
@gile-e nasao si koji AV da koristis-ubedljivo najlosiji sa procentom zasticenosti od 46%...Bruka!!!
KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!!
:: Pa tu imas kao 3000 kanal online da gledas kod mene ne rade bas svi ali vredi probati mozda covek nadje sta mu treba!!!!Pozz :: :: Otprilike ali kazem ne rade bas svi.....!!!!!!!Dobar ti fikus.........koje je god
Fikus sam kupio za pecanje(imam i vw Jettu) 1981 god,kupio od kolege sa posla on prvi vlasnik presao 107000km,netaknut motor,sredjen tip top,trosi 5lna 100km,ma zmaj,za pecanje dusu dalo,nema terena koji fikus ne moze da savlada...
:: Pa tu imas kao 3000 kanal online da gledas kod mene ne rade bas svi ali vredi probati mozda covek nadje sta mu treba!!!!Pozz :: :: Otprilike ali kazem ne rade bas svi.....!!!!!!!Dobar ti fikus.........koje je god
Imao sam pre Aviru ali se buguje, imam AVG Free i SpyBot Search and Destroy, nijedan virus ne prolazi :). Jao sta ti vozis :). A ovaj ahusoft pa hvataju korisnike sa one prve slike :). Javicu ako uhvatim, samo nema titl :).
inace ja sam veliki ljubitelj fice,moj prvi momacki auto je bio fikus,ljubicast,sredjen, muzika,friziran motor do j*ja,isao k`o pomahnitao,trosio 12l na 100km... Eh kakvi su to bili dani...Steta sto si prodao tog starog fikusa...
:: :: :: http://www.ahusoft.com :: :: :: Ma fikus je zlo ja sam imao do Februra Fikusa 1964god contra vrata IT motor kao casa al jbg kriza pa sam morao da ga prodam....Pozzzzz
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.