Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
ne mogu da otvorim ppcwarez.org na Telekom ADSL-u ?!
STRANA 1 OD 1
BockyG ne mogu da otvorim ppcwarez.org na Telekom ADSL-u ?! 23.08.2009. 01:33 T19551

status: user
broj poruka: 55
Vec neko vreme (recimo mesec dana) razmenjujem informacije i skidam software za PocketPC uredjaje, konkretno za moj HTC TyTN, sa sajta https://www.ppcwarez.org (forum sekcija: http://forum.ppcwarez.org) ali vec 10-tak dana vise ne mogu da pristupim ovom sajtu sa mog kucnog racunara. Provajder je Telekom Srbija, koristim njihov ADSL. Na poslu bez problema mogu da otvorim ovaj sajt (preko Cat-Net provajdera, wireless pristup), takodje ga otvaram preko HTC-a (3G mreza, MTS). Probao sam sa razlicitim browser-ima ali definitivno nije u tome problem. Da li neko zna sta moze biti problem?

Pozdrav,
Bocky
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Pisko Ako ga Telekom nije blokorao... 23.08.2009. 07:13 #134678

broj poruka: 6645
Zbog software-a koji im ne prija na njihovim aparatima.... i njihovoj mreži, ne znam. Samo da potvrdim da umesto stranice - koja je uredno indexirana na google-u, redirektuje na fake natpis da url nije ok i slične odyeb poruke.
Pošto se navedeno učitava trenutno, znači, da browser i telekomov server uopšte i ne tragaju za datom adresom (npr. kad je teže dostupna, onda učitavanje potraje... ili malo potraje, pa tek onda kaže da je nema) iz dva moguća razloga: već u svom kešu imaju odgovor na takav zahtev, ili, sami su napravili redirekciju... što je, cenzura na koju nemaju pravo.

Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

markopvict radi sajt 23.08.2009. 07:17 #134679

broj poruka: 4515
Prvo proveri dal ti se sajt odaziva na ping.
Probaj dns servere drugog provajdera.

@Pisko

Provereno niko ne blokira takve sajtove, pogotovo gore navedeni...
Samo vataju krivine...

- - - -
POSALJITE VASU NAJNIZU JEDINSTVENU PONUDU ?!!?
-

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Pisko Onda krajnje mere... 23.08.2009. 08:45 #134692

broj poruka: 6645
Nema druge nego da promeni napajanje...

http://www.youtube.com/watch?v=yr-gudQWLCM&feature=related

Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

BockyG ppcwarez.org proradio :) 23.08.2009. 10:10 #134697

broj poruka: 55
Hvala na odgovorima, u medjuvremenu sam pokusao da pingujem ppcwarez.org i kao sve je OK...onda otvorim browser, ukucam url i gle cuda...sajt se otvorio bez problema?! Nemam pojma zasto je bio u blokadi od strane Telekoma ali sada ponovo funkcionise, videcemo koliko dugo! :)

Pozdrav, Bocky
ICEsd MA gotov si uhvacen si 25.08.2009. 12:05 #135109

broj poruka: 2157

Telekom u saradnji sa pandurima hvata pirate a ti si upao u zamku sace preko ip-a da te nadju i da te kazne :DDDDD

Salu na stranu i meni je net u to vreme lose radio verovatno neki remonot opreme su radili ili prikljucivali nove korisnike, ko zna sta se desilo u Telekomu, hoce tako na par meseci net da im poludi, inace sam prezadovoljan sa njihovim netom za sad da kucnem u drvo sve radi kako treba nikad mi nije pukla veza.
vecera Isti problem 17.09.2009. 22:55 #140761

broj poruka: 5
Firefox can`t find the server at https://www.ppcwarez.org.
Ne mogu ni da pingujem.
Mada imam par druga na Telekomu (ADSL) i niko ne moze da otvori tu stranicu dok na neobee i PTT ADSL radi bez problema.
Desi se da nekad oce da otvori PPCWAREZ stranicu ali je to retkost... tipa jednom u 7 dana.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs