Smarajte se vi sa passwordima i ostalim sranjima, jeste da je dobar antivirus, jednom sam ga kratko koristio ali nije mi se dopao, imam avast duze vreme i sve reci hvale, na koje sve sajtove nisam isao, nikakvu gamad nisam pokupio i bitdefender je dobar, probaj pa ako ti se ne svidi vrati se na passworde i enablere
Avast home je najbolji besplatni antivirus, godinama ga koristim i nisam nista pokupio. Pored njega instaliraj i spybot (takodje besplatan) i zaboravi na probleme sa virusima.
Ma moze i professional verziju, jedanput stavis key i miran si
:: Avast home je najbolji besplatni antivirus, godinama ga koristim i nisam nista pokupio. Pored njega instaliraj i spybot (takodje besplatan) i zaboravi na probleme sa virusima :: :: ::
key za avasta vazi 14 meseci (bar za home verziju) i besplatno ga dobijes na mail posle registracije
Avast home je najbolji besplatni antivirus, godinama ga koristim i nisam nista pokupio. Pored njega instaliraj i spybot (takodje besplatan) i zaboravi na probleme sa virusima.
Ma moze i professional verziju, jedanput stavis key i miran si
Gole istine&javne mudrosti...110% provereno
Samo nastoj da zadenesh i third_party cleanere tipa: malwarebytes+superantispyware i sigurica zagarantovana
~~~~~~~~~~~~~~~~~~ get on_log on / log off_get off
Ma ti si vec zapatio neku gamad koji antivirus imas ?Ako je kis oce on da blokira sajt eset jer mu je ukljucen parent control po defaultu a ako nije kis onda javi koji je da ga ne koristimo :D
:: Ma ti si vec zapatio neku gamad koji antivirus imas ?Ako je kis oce on da blokira sajt eset jer mu je ukljucen parent control po defaultu a ako nije kis onda javi koji je da ga ne koristimo :D :: :: :: :: Hteo sam da vidim shta ima na njihovom site-u ali nece https://www.eset.com
Bas sbog tih kompletnih resenja ti neke sajtove nemozes otvoriti.Antivirus je najbolji kao i kaspersky ali zato njihov anti- /spyware, /addware, /spam ne rade posao kako treba + jos moras da se zezas sa podesavanjem firewalla.
Zar nije jednostavnije koristiti antivirus i npr Spybot search & destroy kombinaciju sa win firewallom tako ces bar 95% biti siguran.
Pazi ja pored ovoga koristim josh jedan solo anti-malware/-spyware
:: :: :: :: Bas sbog tih kompletnih resenja ti neke sajtove nemozes otvoriti.Antivirus je najbolji kao i kaspersky ali zato njihov anti- /spyware, /addware, /spam ne rade posao kako treba + jos moras da se zezas sa podesavanjem firewalla :: :: Zar nije jednostavnije koristiti antivirus i npr Spybot search & destroy kombinaciju sa win firewallom tako ces bar 95% biti siguran.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.