Ja sam novi na Berzi zelim sve da pozdravim.Takodje imam jedno pitanje koji je najbolji torent site sa skidanje isao sam na mininovu,iso hunt,piratbay,svi su spori.Ali mi je drugar rekao da ima taj demonoidIPtorent koji se placa...E sad tu je problem ne mogu da nadjem nigde kod nas da kupim acount.,ako neko zna hvala unapred
Pozz i tebi, trazi pozivnicu za IpTorrents, neko ce ti odavde sigurno dati, tamo ti je full speed, samo moras da pazis na share ratio, ako ti ode ispod 0.2 banovan si :).
Jeste to tacno za demonoid uvek imas max brzinu skidanja za acc. nemogu ti pomoci,
ali meni sa gore pomenutih sajtova uvek skida max brzinom (1024kbit/sec-110kb do -120kb) moras da vodis racuna o portovima da su lepo otvoreni i da gledas koliko ljudi seed-uje i dali tvoj IPS nesto ne prcka da ne mozes lepo da skidas imas milion tema za torrente ovde pretrazi forum.
Nisu sajtovi spori već sami torrenti (mali broj seedera i peerova), ili si loše konfogurisao sam torrent klijent (program sa kojim skidaš), ili si naleteo na privatne trekere, ili nisi forwardovao port za torrent (www.portforward.com), a moguće je i da ti se provajder pravi pametan.....nisi naveo tip interneta, brzinu i provajdera.
Ma baki sve lepo radi kad naletim na ovim sajtovima pbay mininova neki dobar a ovo zlo,ja trentno radim u e.gvineji i sad ja i momci hocemo da gledamo neke filmove ali nista sa dobrom brzinom da nadjem net je neki sateliski firmin roka i do 1024kb/s sa dobrim torentima....A dok sam u BG jel mogu da platim za tu pozivnicu???Pozzzzzzzz
Pozivnica se dobija od usera ili se sam registruješ free kad su registracije otvorene (kao na Demonoidu). ČIm tebi neki torrenti šibaju kako treba sve je ok. Imaš beskonačno mnogo torrenta koji se vuku ko prebijeni. Alternativa *arez-bb.org pa svlači do mile volje.
:: Ma baki sve lepo radi kad naletim na ovim sajtovima pbay mininova neki dobar a ovo zlo,ja trentno radim u e.gvineji i sad ja i momci hocemo da gledamo neke filmove ali nista sa dobrom brzinom da nadjem net je neki sateliski firmin roka i do 1024kb/s sa dobrim torentima....A dok sam u BG jel mogu da platim za tu pozivnicu???Pozzzzzzz :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.