Zanima me ima li neki mail dodatak za Operu koji moze da me odvede direktno na moju stranicu elektronske poste konkretno gmail, nesto kao Gmail Manager za FF, dakle ne ovo sto je implementirano u Operi vec neki widgets. Hvala unapred.
Imam taj ali iz nekog razloga nece da mi otvori gmail, otvori mi samo pocetnu stranicu gmail-a i onda moram ponovo da ukucam username i pasword premda sam to prethodno odradio. Nije mi jasno sto zakera....?
Meni radi multiGmail, ne kucam @gmail.com, samo user name i šljaka. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Imam taj ali iz nekog razloga nece da mi otvori gmail, otvori mi samo pocetnu stranicu gmail-a i onda moram ponovo da ukucam username i pasword premda sam to prethodno odradio. Nije mi jasno sto zakera.... :: :: pozz :: :: one way or another :: ::
Za gmail, imam igoogle kao home page i onda su to dva poteza (home page+gmail) jer sam stalno ulogovan i ne trazi mi username i password. Plus u igoogle imam gadget gmail gde vidim da li je stigla poshta pre nego otvorim sanduche. A shto je teshko ako je google classic home pritisnuti u zaglavlju gmail i wand za username i password. Isto dva poteza s tim shto se u igoogle vidi da li je stiglo neshto a da se ne otvara.
Ukucaš Un i Pass i snimiš sa Wand, ako imaš stariju verziju. Za 10 beta 2 i 3 imaš Password Manager. Tools>Preferences>Forms, čekiraš Enable Password Manager. Na istom mestu čekiraš ako imaš Wand. Kad ukucaš User name i Password i opališ Enter ili klikneš na log in, pojavi ti se prozor gde te Opera pita da li hoćeš da ti se to zapamti. Klineš Yes i, pri sledećem odlasku na tu stranicu, samo klikneš onaj ključ (ikona) ispod Help-a. Opera ti popuni oba polja i završio si posao.
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.