Dakle od juce me Mozila Thunderbird zeza samo tako... Prvo je v2.0.16 odbila da radi, tj nakon instacije je radila ali cim sam izasao iz programa nastali su problemi posto nakon ponovnog restarta program se prosto izgubi negde u petljama... Nista zato resenje je bila instalacija v3 Beta, i sve je lepo radilo sve dok pop3. nije poceo da bude `timed out`, od tada ne mogu da primim postu ali mogu da je posaljem (proverio preko veb mejla).
Zbunjen sam skorz, ima li ko predlog sta uraditi ili dizem ruke od svega sto pravi mozila.
Najvažnije pitanje: da li si u drugom mail programu proverio da li POP3 i SMTP serveri rade kako treba ? Koristiš port 995 za incoming ? Da ga nešto ne ubija (port) ? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Ma jok od svega mi je overklokovan 56k modem (digo sam ga na 58k) sve ostalo je OK-et. Mada moram da primetim da je od poslednjegu Win updatea poceo da brljavi i subtitleworkshop tj nema normalan prikaz videa. Zbog svega toga sam staru verziju video kodeka 4.95 unapredio u 5.05 ali i dalje zeza. Plejeri rade samo workshop za titlove zeza.
A i ja sam mozda kriv posto po instalaciji OS-a odma utrnem update ali eto kao na ovom RC sam ostavio.
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: :: Jesi overklokovao grafičku karticu ? ..... :: :: Najvažnije pitanje: da li si u drugom mail programu proverio da li POP3 i SMTP serveri rade kako treba ? Koristiš port 995 za incoming ? Da ga nešto ne ubija (port) :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: ******************KLIPE****************** :: http://img265.imageshack.us/img265/9172/klipe.jp :: :: ::
Sredio sam ga tako sto sam mu izabrao external plejer... Nisam ni znao da ima ovu opciju.
Nego da ne duzim i ne otvaram novu temu da li je neko uspeo da sredi `sumnike` (nasa slova) u poslednjoj verziji GOM plejera jednostavno umesto nasiz ČĆŠĐŽ prikayuje nekakve kukice kojih nije bilo u prethodnim verzijama, MPC i KM rade ok, ali meni je GOM ipak najlaksi za podesavanje od gorepomenutih i nekako mi je najvise orjentisan ka korisniku da ne kazem `debil-proof` a i deca su se nekako navikla na njega ...
E super je to za external player, al evo ja recimo izaberem, bilo MPC ili KM i ne vredi, nikako mi ne pusta preko njih. Pitanje, da li kad pustis neki film on se bukvalno pusta u player-u(otvori se u samom playeru) ili jednostavno na neki nacin sam SubtitleW.S. koristi samo njegov engine da tako kazem, kodeke itd..... Nikako mi ne uspeva da pustim mkv, ide zvuk al nigde slike, win7. Imas li srece sa ovime!?
:: Sredio sam ga tako sto sam mu izabrao external plejer.. :: Nisam ni znao da ima ovu opciju :: :: Nego da ne duzim i ne otvaram novu temu da li je neko uspeo da sredi `sumnike` (nasa slova) u poslednjoj verziji GOM plejera jednostavno umesto nasiz ČĆŠĐŽ prikayuje nekakve kukice kojih nije bilo u prethodnim verzijama, MPC i KM rade ok, ali meni je GOM ipak najlaksi za podesavanje od gorepomenutih i nekako mi je najvise orjentisan ka korisniku da ne kazem `debil-proof` a i deca su se nekako navikla na njega .. :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: ::
:: E super je to za external player, al evo ja recimo izaberem, bilo MPC ili KM i ne vredi, nikako mi ne pusta preko njih. Pitanje, da li kad pustis neki film on se bukvalno pusta u player-u(otvori se u samom playeru) ili jednostavno na neki nacin sam SubtitleW.S. koristi samo njegov engine da tako kazem, kodeke itd.... :: Nikako mi ne uspeva da pustim mkv, ide zvuk al nigde slike, win7. Imas li srece sa ovime! :: :: :: Sredio sam ga tako sto sam mu izabrao external plejer.. :: :: Nisam ni znao da ima ovu opciju :: :: :: :: Nego da ne duzim i ne otvaram novu temu da li je neko uspeo da sredi `sumnike` (nasa slova) u poslednjoj verziji GOM plejera jednostavno umesto nasiz ČĆŠĐŽ prikayuje nekakve kukice kojih nije bilo u prethodnim verzijama, MPC i KM rade ok, ali meni je GOM ipak najlaksi za podesavanje od gorepomenutih i nekako mi je najvise orjentisan ka korisniku da ne kazem `debil-proof` a i deca su se nekako navikla na njega .. :: :: :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.