Pre neki dan sam podesavao Mozillu Thunderbird (najnovija verzija) da mi prima mail-ove sa SBB-ovog naloga (do tada sam koristio webmail). Pri konfiguraciji sam zaboravio da uncheck-iram opciju da kad primi postu, ne brise mail-ove iz inboxa na serveru.
Sada su mi svi mail-ovi na kompu a nijedan na serveru (300 poruka). Postoji li neki nacin da ih vratim u inbox na serveru? Samo da napomenem da nemam trash folder na serveru a ni SBB ne cuva poruke.
Stvar je u tome sto je to firmin mail a sef mi je trenutno na odmoru. Ako bi ih poslao ponovo, provalio bi da sam nesto zabrljao. Interesuje me samo da li postoji mogucnost da se vrate u inbox a da ne bude nikakvih tragova.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.