Neko mi je ukrao HOTMAIL i lozinku a inace ja sam bio budala pa sam istu koristio i za facebook i sad ne mogu ni tamo da udjem ni facebook ni WINDOWS LIVE MESSENGER ljudi upomoc , poslao sam mail facebook timu i sad cekam sta ce mi reci i da li ce nesto reci , a svaki put kad probam da udjem u msn kaze mi netacan mail ili lozinka i tako i na face strasno , kako da uspostavim ovo? i nece da mi napravi novu lozinku jer mail mora da mi posalje na drugi mail a nikako da posalje
Izgleda da ces morati da pravis nov hotmail, prvo zato sto ti ne stize email, to znaci da ga je promenio, e sad fb tim moze da ti da nov password i da ti promeni mail.
Cekaj, jel tebi facebook bio na istom mail-u, i imao isti password ? A pokusaj login preko sajta, 100 puta mi se desilo da mi se live messenger ubaguje (2009) i moram ga repair.
Pozdrav!
:: :: :: :: pa logujem se preko windows live messengera
Ništa novo, po FaceShitBooku se kradu šifre ko dobar dan. Na sve strane čujem kukanje...ukrali mi šifru, obrisali mi nalog........FB je teško njesra. Po celom netu postoje tutoriali kako da se ukradu šifre, ljudi se sa time sprdaju. Bežite odatle, osim ako baš nemate preku potrebu, postoje drugi mnogo sigurniji tipovi razmene poruka, slika itd. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Pa da...otkucaj na Google-u: FaceBook pass.....i sav vidi čime će da dopuni tvoju misao. YouTube takođe....sve samo tutoriali. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Tutorial da mu maznes sifru, hahhh :: :: :: :: :: :: Ništa novo, po FaceShitBooku se kradu šifre ko dobar dan. Na sve strane čujem kukanje...ukrali mi šifru, obrisali mi nalog........FB je teško njesra. Po celom netu postoje tutoriali kako da se ukradu šifre, ljudi se sa time sprdaju. Bežite odatle, osim ako baš nemate preku potrebu, postoje drugi mnogo sigurniji tipovi razmene poruka, slika itd :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: ******************KLIPE****************** :: :: http://img265.imageshack.us/img265/9172/klipe.jp :: :: :: :: :: ::
:: :: Ništa novo, po FaceShitBooku se kradu šifre ko dobar dan. Na sve strane čujem kukanje...ukrali mi šifru, obrisali mi nalog........FB je teško njesra. Po celom netu postoje tutoriali kako da se ukradu šifre, ljudi se sa time sprdaju. Bežite odatle, osim ako baš nemate preku potrebu, postoje drugi mnogo sigurniji tipovi razmene poruka, slika itd :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: ******************KLIPE****************** :: http://img265.imageshack.us/img265/9172/klipe.jp :: :: ::
Ček, ček, ček (nije sredstvo plaćanja...)... Da ne tripuješ nešto sa malim - velikim slovima? Caps Lock? Da nisi, jado, promenio tastaturu ili raspored na tastaturi? To se inače, osim namerno, za one kojima treba i znaju šta rade, dešava kada se igraš tasterima LCtrl+LAlt i LCtrl+Shift... I, na kraju, mnogo smo to puta savetovali, ali zbog nečega dva-tri stalna člana foruma su posenilila i zaboravila da ti to savetuju iako nabijaju postove.... OBRIŠI CACHE (KEŠ) browsera, pa onda probaj. Ako si napravio neki pitchwais sa cookijima facoshupka i hotmail-a, ili se oni sami zabagovali, to se dešavalo...
ne tripujem se ja nista evo sve sam probao a samo da znate da te je to uradila osoba koju sam slucajno upoznao na karikama tako da pazite sta radite ! inace taj E MAIL I PASSWORD MI JE BIO I ZA FACE I ZA WINDOWS LIVE MESSENGER I SADA VISE NE MOGU TAMO DA UDJE M UOPSTE , ALI POSLAO SAM MAIL LJUDIMA SA FACEBOOKA DA MI POMOGNU I VALJDA CE TO URADITI , A JEDINO STO NE ZNAM KAKO DA OBRISEM JE TAJ SVOJ E MAIL ILI DA GA PONISTIM KAKO TO DA URADIM ETO TO ME MUCI , A POSTO JE TA OSOBA HTELA DA ME ZAJEBE I DA MI PROMENI PASSWORD I NA KARIKAMA I ZAJEBALA SE JA SAM U MAILU KOJI MI JE VEZAN ZA KARIKE DOBIO ODGOVOR DA NEKO HOCE DA MI PROMENI ADRESU I TU JE I IP ADRESA TE OSOBE I JA TAKO ODEM NA IP TRACKER.COM I SAZNAM DA SE OSOBA NALAZI U ZEMUNU :) I DA KORISTI PTT TELEKOM SAOBRACAJ HAHAH I SAD CU DA ZOVEM I DA PRIJAVIM TO NJIMA A AKO TREBA I POLICIJI
Pazi ako ostanes bez facebook-a to ti je kao da si umro,ali stvarno! Ako si igrao fallout razumeces sledece sim death=real death :) Sta vam je ljudi?vise zivite na interentu nego u stvarnom zivotu,popijte pivo sa ortacima,ucite za fax/srednju/osnovnu,jurite sojke i tome slicno...ma razumete sta sam imao za kazati...
ali te uopšte ne sažaljevam. Čak mi je drago što ne možeš na Kurcbuk. Bogte mazo, čim odem na trening (atletika) dečurlija sa kojom treniram počinje priču kako su celu noć proveli na fejsu. Ma da sam ja trener, odmah bi` im opalio da trče maraton, pa da noću spavaju, a ne da se bave glupostima. Da je nešto drugo u pitanju, a ne Fejsbuk, bio bih saosećajniji. Inače, gde li nalazite te debile, koji hoće da vas zajebu, baš me zanima?
Password za hotmail koristi samo za logovanje na MSN
09.08.2009. 10:17
status: user broj poruka: 7720
i ni za sta drugo to je pravilo broj jedan.Ono sto se pojavljuje na net-u tipa saznaj ko te blokirao na MSN-u je u stvari exploit kome je za cilj da ti sazna sifru.Znaci uvek razlicite sifre za razlicite email ili instant message naloge,ako ne mozes da zapamtis sve imas password menagere u kojima zabelezis sifre,meni nije jasno kako ti je covek maznuo sifru sem ako je nisi kucao tamo gde nije trebalo.
Daj ne budite naivni!!! Ima jedno zilion nacina da se sazna sifra... Evo jedan najbanalniji...Lik mu je mogao poslati neki fajl,sliku,program,ma bilo sta i u tom fajlu je bio neki backdoor trojanac keylogger ili sl. kojeg je taj lik napravio tako da njemu na mail salje sifre,korisnicka imena,ma sve zivo sa zarazenog racunara. Neko ko ne sumnja nista pokrene fajl,zarazi komp i napadac sad samo redovno proverava svoj mail i ceka tudje sifre...Kad h dobije...dalje znate...Ima jos zilion nacina...A ako je taj lik neki programer ili sl,pa u `kucnoj radinosti` Napravi neki svoj virus,trojanac i sl.ni jedan antivirus ga nece prepoznati...
KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!!
:: sifra pomocu onog pitanja kao ako zaboravis password, tu stavis novu sifru... Al to ako nekog poznajes pa znas to pitanje.. :: :: ::
Nemate blage veze ljudi....ae poshalji mi na emai twoje ime od fb-a i email adresu....mogu da pomognem...:))..a za one koji nisu upuceni nepostoji zilion nachina.... postoji samo 3 nachina.. 1.Phishing 2.Dekstop phishing 3.Keylogger ili neki Stealer Owa 3 nachina wazhe i za FB i za MSN,postoji i poseban nachin za MSN,ako imash MSN+ imash skripte za kontrolisanje..itd..
P.S. poslo sam ti na email,poruku sa emailom na koji da mi se jawish....
Pa zar nije ono sto sam ja napisao isto ono sto si ti stavio kao stavku broj 3??? Nisam mislio BUKVALNO zilion nacina,to je samo nacin na koji ja pisem...I postoji jos nesto osim tih nacina koje si ti naveo... Ali to vec ne spada u stvari o kojima treba pricati ovako javno na forumu
:: Nemate blage veze ljudi....ae poshalji mi na emai twoje ime od fb-a i email adresu....mogu da pomognem...:))..a za one koji nisu upuceni nepostoji zilion nachina... :: postoji samo 3 nachina. :: 1.Phishin :: 2.Dekstop phishin :: 3.Keylogger ili neki Steale :: Owa 3 nachina wazhe i za FB i za MSN,postoji i poseban nachin za MSN,ako imash MSN+ imash skripte za kontrolisanje..itd. :: :: P.S. poslo sam ti na email,poruku sa emailom na koji da mi se jawish....
Paaa recimo da je deo odgovora bas u tome...jel znas da preko primljenog emaila mozes da nadjes IP ADRESU osobe koja ti je poslala email... Mada sam siguran da to znas
:: Isto je....samo da potwrdim da je tachno.. Ae poshalji mi na email ako nije problem taj 4 nachin..ewo ti mail hope.sbh@gmail.com..
Prosto ko pasulj... A posle toga poshaljemo nekog rat-a da otwori portowe...a onda BUM..
:: Paaa recimo da je deo odgovora bas u tome...jel znas da preko primljenog emaila mozes da nadjes IP ADRESU osobe koja ti je poslala email... Mada sam siguran da to znas :: :: :: KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!! :: :: :: Isto je....samo da potwrdim da je tachno.. Ae poshalji mi na email ako nije problem taj 4 nachin..ewo ti mail hope.sbh@gmail.com..
Pa nekome ko zna znanje jeste prosto ko pasulj SVE je moguce,net je cudo!!!
:: Prosto ko pasulj... A posle toga poshaljemo nekog rat-a da otwori portowe...a onda BUM.. :: :: :: :: Paaa recimo da je deo odgovora bas u tome...jel znas da preko primljenog emaila mozes da nadjes IP ADRESU osobe koja ti je poslala email... Mada sam siguran da to znas :: :: :: :: :: :: KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!! :: :: :: :: :: Isto je....samo da potwrdim da je tachno.. Ae poshalji mi na email ako nije problem taj 4 nachin..ewo ti mail hope.sbh@gmail.com..
Mada,ja znam da ti znas znanje,nisam sumnjao ni trenutak...
:: Pa nekome ko zna znanje jeste prosto ko pasulj SVE je moguce,net je cudo!! :: :: :: KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!! :: :: :: Prosto ko pasulj... A posle toga poshaljemo nekog rat-a da otwori portowe...a onda BUM.. :: :: :: :: :: :: :: Paaa recimo da je deo odgovora bas u tome...jel znas da preko primljenog emaila mozes da nadjes IP ADRESU osobe koja ti je poslala email... Mada sam siguran da to znas :: :: :: :: :: :: :: :: :: KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!! :: :: :: :: :: :: :: Isto je....samo da potwrdim da je tachno.. Ae poshalji mi na email ako nije problem taj 4 nachin..ewo ti mail hope.sbh@gmail.com..
Intereeeeeeet..nzm shta bih bez njega... Znam znanje,ali joosh uchim...
:: Mada,ja znam da ti znas znanje,nisam sumnjao ni trenutak... :: :: :: KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!! :: :: :: Pa nekome ko zna znanje jeste prosto ko pasulj SVE je moguce,net je cudo!! :: :: :: :: :: :: KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!! :: :: :: :: :: Prosto ko pasulj... A posle toga poshaljemo nekog rat-a da otwori portowe...a onda BUM.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Paaa recimo da je deo odgovora bas u tome...jel znas da preko primljenog emaila mozes da nadjes IP ADRESU osobe koja ti je poslala email... Mada sam siguran da to znas :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!! :: :: :: :: :: :: :: :: :: Isto je....samo da potwrdim da je tachno.. Ae poshalji mi na email ako nije problem taj 4 nachin..ewo ti mail hope.sbh@gmail.com..
Mada `neki sajtovi` nemaju bas dobru zastitu,pa se lako dodje do podataka koji ti trebaju Zato se treba potruditi da ti podaci budu samo za jedan sajt i to je to.Inace treba se pozabaviti ozbiljnijim stvarima ako BAS hoces da naucis znanje pozzzzzzzzzz
:: Intereeeeeeet..nzm shta bih bez njega... Znam znanje,ali joosh uchim... :: :: :: :: Mada,ja znam da ti znas znanje,nisam sumnjao ni trenutak... :: :: :: :: :: :: KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!! :: :: :: :: :: Pa nekome ko zna znanje jeste prosto ko pasulj SVE je moguce,net je cudo!! :: :: :: :: :: :: :: :: :: KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!! :: :: :: :: :: :: :: Prosto ko pasulj... A posle toga poshaljemo nekog rat-a da otwori portowe...a onda BUM.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Paaa recimo da je deo odgovora bas u tome...jel znas da preko primljenog emaila mozes da nadjes IP ADRESU osobe koja ti je poslala email... Mada sam siguran da to znas :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!! :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Isto je....samo da potwrdim da je tachno.. Ae poshalji mi na email ako nije problem taj 4 nachin..ewo ti mail hope.sbh@gmail.com..
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.