Cao evo koristim jdownloader verziju 0.6.193 i imam problem da mi napravi ip change.Koristim telekomov adsl net i imam huawei mt882.Huawei mt 882 je prebacen u BRIDGE mod a njegovu funkciju je preuzeo ruter tp link tl-r402m.Procitao sam sve u vezi podesavanja ali nisam uspeo da podesim da mi jdownloader ne ceka onih famoznih 15 minuta pa ako moze mala pomoc.Nigde nisam mogao da nadjem scriptu za TP LINK TL-R402M.Ako moze detaljno uputstvo ono korak po korak.U jdownloaderu ima pojedinih scripti za tp link rutere ali za ovaj moj model rutera je nema pa ako neko zna gde je mogu skinuti.Unapred hvala za savete. Pozdrav.
Hvala ali bio sam vec na toj strani.I kad uradim po uputstvu create reconent script nista se ne desava.Tako stoji jedno pola sata i nista.Znas li mozda u cemu je problem?Mozda je negde gresim?
I ne mogu da nadjem scriptu za ovaj ruter TP link TL-R402M posto mi je on glavni uredjaj sto se tice konekcije.MT882 je stavljen u bridge mod i njegovu funkciju je preuzeo tp link TL-R402M.Znaci potrebna mi je pretpostavljam scripta za ovaj model tp linka da bih mogao da podesim da prilikom skidanja vise delova ne cekam izmedju svakog 15 min.
Obrati pažnju na to da ti i ispravna skripta neće raditi ako JD-u ne upišeš username i password za pristup TP linku. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Na kraju sam ipak uspeo da podesim.Problem je bila adresa rutera.Stalno je ispisivao kad mu se zada u programu jdownloader da odredi adresu 192.168.2.111 a prava adresa je 192.168.2.1.I kad sam je rucno ispisao onda se sam zakacio na sajt jdownloadera i skinuo potrebnu scriptu za moj ruter.Onda sam restartovao ruter i to bi bilo to.Sljaka odlicno.Ne ceka vise izmedju linkova po 15 minuta nego samo onih 1,5-2 minuta i onda krece sa downloadom. Jos jednom hvala svima na pomoci. Pozdrav.
Evo jos uvek nisam sve uspeo da podesim pa da priupitam nekog strucnog.Evo sta sam do sada uspeo da odradim.Sve je podeseno kako treba,znaci odradjena scripta podesena lozinka i pasword i kad kliknem na manuel reconect on to odradi kako treba.Ali u praksi to ne radi kako treba.Nece automatski da uradi reconect posle zavrsenog prvog dela nego i dalje ceka 15 min.Kad mu kliknem manuel reconect on odradi bez problema i onda se ceka 2 min..Pretpostavljam da je do nekog setovanja u samom jdownloaderu pa ako moze mala pomoc. Znaci kako da podesim jdownloader verziju 0.6.193 da automatski odradi reconect,a da ne moram manuelno da radim reconect posto tako hoce da odradi?
Gore pri vrhu imas 3 ona dugmeta play, pause i stop, i pored ta dva imas jos dva pro Enable/disable monitoring the Clipboard for new tasks i Auto Recconect. Get a New IP by reseting your internet connection.
Pozdrav!
:: :: Evo jos uvek nisam sve uspeo da podesim pa da priupitam nekog strucnog.Evo sta sam do sada uspeo da odradim.Sve je podeseno kako treba,znaci odradjena scripta podesena lozinka i pasword i kad kliknem na manuel reconect on to odradi kako treba.Ali u praksi to ne radi kako treba.Nece automatski da uradi reconect posle zavrsenog prvog dela nego i dalje ceka 15 min.Kad mu kliknem manuel reconect on odradi bez problema i onda se ceka 2 min..Pretpostavljam da je do nekog setovanja u samom jdownloaderu pa ako moze mala pomoc :: Znaci kako da podesim jdownloader verziju 0.6.193 da automatski odradi reconect,a da ne moram manuelno da radim reconect posto tako hoce da odradi :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.