Ne može to tako. Živimo u državi u kojoj se (korenite) promene dešavaju preko noći, a da za njih niko i ne zna. Sutradan ustaneš i prosto se iznenadiš novonastalom situacijom. E, tako treba da raditi i vi administratori, a ne ovi štosovi `Radovi na forumu tek slede`.
Iskreno, mene mnogo više brine što većina domaćih provajdera još uvek nije `uhvatila` DNS servere. Predugo to traje. Radovi na forumu zaista slede, neki već danas, ako prorade DNS-ovi.
Samo da odradite ono što ste obećali, i mislim da će većina biti zadovoljna. E, sad, uvek se nađe neko zakeralo. Meni je sajt proradio pre nekih 10-15 minuta (EUnet ADSL).
Kada sam usao prvih 5-10 puta bila je cista bela boja, posle su boje pocele da se menjaju, ko da je kameleon :).
Pozdrav!
:: pobojsanje brzine odgovora sa sajta :: :: Mozilla 3.5. :: :: Izvini Gile sta fali ovom belom na naslovnoj? x :: Malo bode oci al sta ima veze! : :: :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=599722 :: ::
pre pola sata bio na sajtu i posle nije htelo izbacivalo ono kao obavestenje i sad opet hoce, sajt malo brze radi, mada meni je i pre skoro istom brzinom radio...
Samo malo slova potamnite...Meni je ovo sasvim ok...Malo je dojadila i ona tamna pozadina...
Independence is a state of mind
:: Nekako mi je stara verzija bila mnogo tamna, ... pa reko` da posvetlim malo :: Sada sam ubacio neku svetlo sivu. Ako Vam ne odgovara, menjaćemo :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - :: Željko Arnautović :: PC Berza d.o.o :: ::
Pusti CRT fana :). Kakav fancy monitor, ono tvoje cudo (bucuk) izaziva globalno zagrevanje :).
Pozdrav!
:: :: Samo malo slova potamnite...Meni je ovo sasvim ok...Malo je dojadila i ona tamna pozadina.. :: :: Pa slova su već potpuno crna. Jedino mogu da ih boldujem, ali će onda biti malo šira pa neće imati mesta za sve .. :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - :: Željko Arnautović :: PC Berza d.o.o.
Evo ako mi vjerujes kod mene su siva...Jedino su ova slova na desnoj strani gdje pise ko je autor poruke i ko je odgovorio dosta tamnija od ovih slova lijevo gdje su teme...Ne znam da li je kod drugih tako...
Independence is a state of mind
:: :: Samo malo slova potamnite...Meni je ovo sasvim ok...Malo je dojadila i ona tamna pozadina.. :: :: Pa slova su već potpuno crna. Jedino mogu da ih boldujem, ali će onda biti malo šira pa neće imati mesta za sve .. :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - :: Željko Arnautović :: PC Berza d.o.o.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.