Posto sam do sad skidao sa Rapida ali danas video ovu temu i skinuo sam uTorrent program i ubacio jednu igru da vidim kako ide brzina. Posto imam wifi 512kbps i brzina mi je na rapidu isla oko 50-52kb i na ovom cudu mi brzina ide oko 62-64kb. Sto je dobro e sad koji je to server ili mi predlozite neki dobar koji ima dobru brzinu i da mi posaljete pozivnicu! rspremium5@gmail.com
:: Posto sam do sad skidao sa Rapida ali danas video ovu temu i skinuo sam uTorrent program i ubacio jednu igru da vidim kako ide brzina :: Posto imam wifi 512kbps i brzina mi je na rapidu isla oko 50-52kb i na ovom cudu mi brzina ide oko 62-64kb :: Sto je dobro e sad koji je to server ili mi predlozite neki dobar koji ima dobru brzinu i da mi posaljete pozivnicu :: rspremium5@gmail.co :: :: A ovo sto sad skidam ovde sam isprobo :: http://rapidserbia.com/viewtopic.php?f=9&t=6967 :: :: Unapred se zahvaljujem ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.