Kada preko javnih trackera trazim novije i malo starije igre tipa Mirror`s Edge, Gears of War, Lost Planet, Project Origin ima malo seedera. Tipa to 200. A leechera preko 1000. Naravno kad pokusam da skinem ide kilavo. Imam konekciju 1.5mb za dl.
Gde preporucujete da skidam igre? Mozda preko nekog privatnog trackera ili..........
Ako hoces torrente, private tracker nadji (iptorrents.com), ali po meni rapidshare rules :), katz.cd, rapidserbia.com, ali posto vidim da imas 1.5MB, pretpostavljam da je SBB, zato tebi rapidshare ne vredi previse jer moras da cekas 15 minuta, znaci trazi pozivnicu za iptorrents.com i budzi ratio :).
Skidaj sa RAPIDSHARE-a,nema seed-era,leech-era i ostalih gluposti,samo linkovi i download u full-u...Jos ako imas adsl mozes koristiti programe poput Cryptload-a za neograniceno skidanje sa rapida,bez cekanja i sl,samo nabavis recconector za njega i furaj...
KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!!
:: :: Kada preko javnih trackera trazim novije i malo starije igre tipa Mirror`s Edge, Gears of War, Lost Planet, Project Origin ima malo seedera. Tipa to 200. A leechera preko 1000. Naravno kad pokusam da skinem ide kilavo. Imam konekciju 1.5mb za dl. :: :: Gde preporucujete da skidam igre? Mozda preko nekog privatnog trackera ili..........
:: Skidaj sa RAPIDSHARE-a,nema seed-era,leech-era i ostalih gluposti,samo linkovi i download u full-u...Jos ako imas adsl mozes koristiti programe poput Cryptload-a za neograniceno skidanje sa rapida,bez cekanja i sl,samo nabavis recconector za njega i furaj... :: :: :: KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!! :: :: :: :: :: Kada preko javnih trackera trazim novije i malo starije igre tipa Mirror`s Edge, Gears of War, Lost Planet, Project Origin ima malo seedera. Tipa to 200. A leechera preko 1000. Naravno kad pokusam da skinem ide kilavo. Imam konekciju 1.5mb za dl. :: :: :: :: Gde preporucujete da skidam igre? Mozda preko nekog privatnog trackera ili..........
:: Jbt,STA je Vektor??? Ja nikad cuo za to??? :: :: :: KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!! :: :: :: Gresite ljudi.....nisam na SBB-u vec Vektor :: :: :: :: :: ::
Za male brzine free Megaupload je zakon, uvek ce ici full brzinom. Meni kuci na Veratu ADSL 1mb download uvek ide 104 kb/s, na poslu SBB 8mb ide uvek oko 400-420 kb/s. Ako koristis rapidshare, free download ce biti zakucan na 125 kb/s (nikad nije presao ovu brzinu na SBB kablu od 8mb).
:: Sve je kao premium osim brzine :) :: :: Pozdrav
Svakako....zato lepo nađeš neki forum poput ovog i samo pastuješ linkove u JD: http://www.megauploadforum.net/ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Za male brzine free Megaupload je zakon, uvek ce ici full brzinom :: Meni kuci na Veratu ADSL 1mb download uvek ide 104 kb/s, na poslu SBB 8mb ide uvek oko 400-420 kb/s :: Ako koristis rapidshare, free download ce biti zakucan na 125 kb/s (nikad nije presao ovu brzinu na SBB kablu od 8mb). :: :: :: :: Sve je kao premium osim brzine :) :: :: :: :: Pozdrav ::
:: :: Svakako....zato lepo nađeš neki forum poput ovog i samo pastuješ linkove u JD :: http://www.megauploadforum.net :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: ******************KLIPE****************** :: http://img265.imageshack.us/img265/9172/klipe.jp :: :: :: :: Za male brzine free Megaupload je zakon, uvek ce ici full brzinom :: :: Meni kuci na Veratu ADSL 1mb download uvek ide 104 kb/s, na poslu SBB 8mb ide uvek oko 400-420 kb/s :: :: Ako koristis rapidshare, free download ce biti zakucan na 125 kb/s (nikad nije presao ovu brzinu na SBB kablu od 8mb). :: :: :: :: :: :: :: Sve je kao premium osim brzine :) :: :: :: :: :: :: Pozdrav :: ::
Inace ljudi cesto stave iste linkove na vise razlicitih servisa, pa mozes da ih ubacis u jdownloader tako da kad npr. kad zavrsi sa fajlom sa RS, drugi skida sa MU. Nema cekanja.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.