Imam kablovski net 1024/256KB/s Flat vec duzi niz godina preko KDS-a. Placam 1800din mesecno, mislim da je mnogo ali nisam imao izbora do sada. Dobio sam mogucnost da se povezen na net preko ADSL-a. Da li mi se isplati da gasim Kabloski net pa da idem na ADSL? I kog provajdera izabati za ADSL? Kakav je Telekomov ADSL? Posto su me oni zvali danas da podignem opremu. Kako bi sa ADSL-om prosao sto se tice mesecnih racuna?
Telekom ADSL Click1, 1024/128, košta 1425 dinara mesečno, cena internet paketa se uračunava u cenu telefonskih impulsa, tj. plaća se kao račun za telefon+1425(ili koji god paket odabereš), a račun nikada ne kasni, ako si na to mislio, ne znam stvarno kakve su im sankcije za kašnjenje uplate, do sada sam svaki put na vreme sve izmirivao.
Koliko mi je poznato, Telekom diktira pravila svim ostalim proVAJDerima.
Imao sam dugo sbb cable net...od pre 2 godine od kad je adsl krenuo kod nas bukvalo bio sam na spisku pre nego shto je adsl kod nas i pocheo...i jednog jutra mene pozovu iz telekoma i kao gospodine mozhete da dodjete po modem...ja kao jel ovo neka shala...ne ne gostpodine od danas krecje adsl ja odmah skochim prikachim sve i od tada pa do dana danashnjeg meni telekom adsl radi extra...za 2 godine koliko ga imam nije mi se desilo da sam ostao bez neta iz nekog tehnichkog razloga ili necheg slichnog. AKo koristish onaj DU METER pri downloadu nikad nemam padowe. znachi ona crvena boja ispuni ceo onaj du meter nikad nema onog gubljenja da chas skida jednom a chas drugom brzinom nego uvek skida konstantno...eto ako sam ti pomogao super!
Ma nisam mislio na kasnjenje. Meni ovih 1800din deluje malo previse za 1024KB/s. KOd SBB-a kablovski net je mnogo povojniji, ja nemam mogucnost povezivanja na SBB Knet ali cisto radi poredjenja
po meni adsl telekom je pravo reshenje...iz razloga shto se ne cimash da idesh da uplacjujesh svaki put i da chekash one redove u sbb-u i da se cimash ovako stigne ti sa racunom za tel i sve platish zajedno u paket-u i ne razmishljash!
prvo sam imao onaj roze huawei adsl router sad sam zameni za opshte poznati HG520s wifi router zbog ip tv-a. I mogu ti recji da sam promenio pre nego shto sam uzeo ovaj hg520 nekoliko wifi routera i nisam bash bio zadovoljan signalom.Iphone mi sa nekim dlinkom nije uopshte imao net on se kao nakachi na njega ali sve to traljavo radi. Posle neki linksys on je kao bio bolji...ali sam ipak prezadovoljan sa ovim HG520s to je onaj dobro poznati wifi adsl router koga vecjina nas nadje kao free za kachenje. Poshto ga telekom zakljucha a pre toga ga pusti da bude free pa po gradu gde god stanesh ti uhvatish neki hg520s :)
Imam ADSL telekomov 1024/128 od januara i sasvim sam zadovoljna. Nije bilo nikakvih porblema do sada, a net se koristi non stop. Inace se slazem sa Slavujem, lepo je objasnio.
Od opreme imam beli bezicni modem HG 520i koji ima solidan signal, jer se lepo koristi net i sprat ispod u punoj brzini.Meni je takodje jako vazno da spravica nije ruzna.
Kablovski net (ne vazi za SBB) treba uzeti jedino ako ti treba veci upload, 128 kbs je smesno malo, valjda ce to srediti uskoro...
:: A koju opremu daje Telekom za ADSL :: Mislim kakva je posto ti koristis :: :: ::
To je to. Ja ga imam od decembra prošle godine. Radi bez problema. Umrežio sam i drugi kompjuter preko NetGear Wireless adaptera i sve radi super. Ja sam na 2048/128. Redovno plaćam, zajedno sa telefonom i vrlo sam zadovoljan.
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
I ja takodje koristim Telekom ADSL, imam protok 4096 Kb/s sa 256 Kb/s i mogu vam reci da sve odlicno shljaka. Nikad nisam imao tehnickih problema niti oko placanja racuna....
Samo privatni tracker, kod javnih ima da se smori ko plovak :). Nego jeste li probali vi sto imate kablovski da skidate sa megauploada preko jdownloadera, jel instant startuje download (trebalo bi) :).
Pozdrav!
:: :: +Torrenti jer na kablu P2P definitivno bolje radi :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: ******************KLIPE****************** :: http://img265.imageshack.us/img265/9172/klipe.jp :: :: :: :: :: Kablovski net (ne vazi za SBB) treba uzeti jedino ako ti treba veci upload, 128 kbs je smesno malo, valjda ce to srediti uskoro.. :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.