Skupio sam dosta poena i fali mi malo da bih mogao da zamenim za misa logitech G9. Zato sam pitao ako je neko uzimao da znam da li moze i ako moze koliko ce da me kosta.
Aj da aktiviram ovu temu iz naftalina. Narucio pre dva meseca Logitech G9 i dobio ga pre tri dana. Platio carinu 2350 dinara (jer poslalo pravno lice pa ne vazi ono da se carina na robu ispod 100 evra ne placa) i to je to. _____________________________________________________________ Give us your brain for two hours and you will never be the same again.....
A koliko kosta mis kod nas? **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
uglavnom oko 6.5-7.000din, sad je sigurno i preko, Pyramid je nekad imao jeftinije stvari, a sada imaju jako bezobrazne cene, najjeftiniji ti je LOGO, on je i uvoznik, tako da, prvo tamo zovi, trebalo bi da imaju 99%.
Narucivati iz inostranstva se isplati samo ako imate nekog preko pa da vam posalje jer tako ne placate carinu i porez. Meni se ovo isplatilo jer me mis nije kostao nista, zamenio sam rapidshare poene za njega. I to je bilo pre 2 meseca kad su bili samo free poeni i kad je taj mis bio u ponudi.
_____________________________________________________________ Give us your brain for two hours and you will never be the same again.....
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.