Kako mogu da se logujem na npr. PCB a da ne upisujem user i pass?Ponekad mi radi opcija kada kliknem zajedno levi i desni klik na misu,pojavi se`wand`i u mom slucaju gilopile i logujem se bez problema jednim klikom,ali to je samo ponekad.Kako to korigovati,ili podesiti,malo sam`prckao`,ali bezuspesno.Napominjem da su u opcijama tools - advanced - -wand snimljeni paas-ovi.
Tools>Preferences>Wand. Čekiraj `Let the Wand remember passwords` i klikni OK. Kad se sledeći put budeš logovao na bilo koji sajt, iskočiće ti prozor u kome te pita da li hoćeš da Wand zapamti taj password. klikni Yes. Pri sledećem dolasku na taj sajt, pogledaj ikonu Wand, koja ti se nalazi u Toolbaru. kad ključ pocrni, znači da je aktivan, samo ga klikni i on će te lgovati.
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
:: Kako mogu da se logujem na npr. PCB a da ne upisujem user i pass?Ponekad mi radi opcija kada kliknem zajedno levi i desni klik na misu,pojavi se`wand`i u mom slucaju gilopile i logujem se bez problema jednim klikom,ali to je samo ponekad.Kako to korigovati,ili podesiti,malo sam`prckao`,ali bezuspesno.Napominjem da su u opcijama tools - advanced - -wand snimljeni paas-ovi.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.