idi u C - Windows - System32 - drivers - etc pronadji hosts fajl (nema ekstenziju), otvori ga i dopisi sajt koji hoces da blokiras... recimo: 127.0.0.1 https://www.pcberza.rs
a koliko ja ovde vidim mora i da se unese ip adrese ili gresim
:: :: idi u C - Windows - System32 - drivers - et :: pronadji hosts fajl (nema ekstenziju), otvor :: ga i dopisi sajt koji hoces da blokiras.. :: recimo :: 127.0.0.1 https://www.pcberza.r ::
ne, uneses localnu adresu (localhost - 127.0.0.1) i pri tome ga zbunis da ne trazi sajt po internetu nego po tvojoj masini, a tu ga nema pa onda nema ni sajta :) sistem pre nego sto pokusa da pronadje adresu sajta preko DNS-a, prvo pogleda lokalni hosts fajl, ukoliko tu nadje, ne ide dalje...
:: :: ne, uneses localnu adresu (localhost - 127.0.0.1) :: pri tome ga zbunis da ne trazi sajt po internetu nego p :: tvojoj masini, a tu ga nema pa onda nema ni sajta : :: sistem pre nego sto pokusa da pronadje adresu sajt :: preko DNS-a, prvo pogleda lokalni hosts fajl, ukolik :: tu nadje, ne ide dalje.. ::
Posto je i mene zanimalo da li to moze blokirati, pokusao sam i nece nazalost , e sad, da li sam pogresno ukucao u fajl, ili mozda (nelogicno, ali hajde) nece na Visti da radi, uglavnom, meni i Internet Exploder i Godzilla otvaraju sasvim normalno FCKN FB bez problema...
Burazer mi se navukao na poker kao narkoman jbt, ne mogu doci za komp. da sjednem...
Htio sam to malo regulisati, ali ne ide... JBGa...
mora i na visti da radi... pogledaj da ti UAC nije blokirao izmene ili Defender ili TeaTimer od SpyBot-a ili si zapisao u pogresan fajl... postoji mogucnost i da je lokalni cache od browser-a, restartuj browser i masinu ili kucaj u run-u ipconfig /flushdns ili repair connection moras biti admin, ovo su kriticni sistemski fajlovi ne moze da ne radi
@markopvict pozdravljam te
:: Posto je i mene zanimalo da li to moze blokirati, pokusao sam i nece nazalost , e sad, da li sam pogresno ukucao u fajl, ili mozda (nelogicno, ali hajde) nece na Visti da radi, uglavnom, meni i Internet Exploder i Godzilla otvaraju sasvim normalno FCKN FB bez problema.. :: :: Burazer mi se navukao na poker kao narkoman jbt, ne mogu doci za komp. da sjednem... :: :: Htio sam to malo regulisati, ali ne ide... JBGa.. :: :: :: SONY VAIO VGN-FW285 :: ::
Ae molim te prepisi fajl...bio bih ti veoma zahvalan....
:: radi bez greske na Visti. Windows defender hoce da blokira ovu opreaciju, ti mu reci da iskulira : :: :: Mislim da je Bax pre par meseci govorio o ovoj metodi :: Sjajno :: :: :: - - - - :: POSALJITE VASU NAJNIZU JEDINSTVENU PONUDU ?!!? - :: ::
Ja imam Tp-Link ruter, mada mislim da je slicno za sve rutere. U opciji Security ukljuci firewall i domen filtering. Pa pod Domen filtering samo dodas adresu (npr. https://www.facebook.com) i nema sanse da se ucita ta stranica. Jedino je bezveze kod ovih jeftinijih rutera sto moze samo 10 stranica da se zabrani, bar je tako kod mog Tp-Linka.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.