Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
Opera i temp
STRANA 1 OD 1
gilopile Opera i temp 08.07.2009. 01:53 T18635

status: user
broj poruka: 9459
Ovako,potreban mi je neki copy program koji moze da kopira fajlove koji su trenutno zauzeti(in use).
Pre svega mi treba za kopiranje odgledanog youtube videa.Napominjem da imam zilion verzija download-era za youtube i svi savrseno odradjuju posao,ali posto imam jako slab net,te ono sto odgledam bih hteo da imam,a da ga ne vukljam bez veze hteo bi da ga kopiram.Naso sam taj fajl u temp-u,ali kada ugasim youtube i on naravno nestane.Tako da ga mogu `uhvatiti`samo kada je in use.

Ima li netko kakvu ideju?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Witcher Re: Opera i temp 08.07.2009. 02:14 #126934

broj poruka: 491
Radio sam to odavno samo što ja koristim Mozillu.
Rešenje je prosto: dok ti je otvoren youtube ti taj fajl iz temp foldera prekopiraj u neki drugi folder, dodeli mu .avi ekstenziju i daj mu neko ime po kojem ćeš znati koji je klip.

Kod mene je na taj način radilo sve perfektno.

gilopile Re: Re: Opera i temp 08.07.2009. 02:23 #126938

Nece jbg,ni da ga micem,kopiram,reimenujem.Zato sam i mislio neki copy program koji kopira in use fajlove.Goglao,ali bez uspeha.

:: Radio sam to odavno samo što ja koristim Mozillu
:: Rešenje je prosto: dok ti je otvoren youtube ti taj fajl iz temp foldera prekopiraj u neki drugi folder, dodeli mu .avi ekstenziju i daj mu neko ime po kojem ćeš znati koji je klip
::
:: Kod mene je na taj način radilo sve perfektno
Witcher Re: Re: Re: Opera i temp 08.07.2009. 02:29 #126939

broj poruka: 491
Uf kod Mozille je to radilo bez problema, mogao sam da kopiram faj koji se trenutno koristi, izgleda da kod Opere to malo drugačije funkcioniše.

Šta da ti kažem, pređi na Mozillu.

:: Nece jbg,ni da ga micem,kopiram,reimenujem.Zato sam i mislio neki copy program koji kopira in use fajlove.Goglao,ali bez uspeha
:: :: Radio sam to odavno samo što ja koristim Mozillu
:: :: Rešenje je prosto: dok ti je otvoren youtube ti taj fajl iz temp foldera prekopiraj u neki drugi folder, dodeli mu .avi ekstenziju i daj mu neko ime po kojem ćeš znati koji je klip
:: ::
:: :: Kod mene je na taj način radilo sve perfektno
rasha44 Hoće, hoće, bez problema. 08.07.2009. 02:43 #126942

broj poruka: 1492
Nemoj da gasiš Youtube. Kad nadješ video koji hoćeš, zaustavi Play i vrati ga mišem na početak. Nemoj da zatvaraš tu stranicu. Nađi fajl u cache-u Opere i kopiraj ga gde hoćeš. Dodaj mu ekstenziju .avi i preimenuj ga kako ti odgovara. Voila, posao završen.

Ja to nikad do sada nisam radio, jer me taj šugavi kvalitet slike i tona ne zadovoljava. Sad sam probao zbog tebe i radi.
Pijem kapućino i kiselu vodu.

P.S. Zatvorio Youtube stranicu i fajl ostao u cache-u. Kopirao, dodao ekstenziju i opet radi. To mora da je neko čudo

Nightbird
ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme.
HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.

gilopile Re: Hoće, hoće, bez problema. 08.07.2009. 03:07 #126948

Isto se desava,nece da kopira.
Dali je taj fajl u C:Documents and Settings***Local SettingsTemp?
Nasao sam fajl koji pocinje sa `fla322.tmp`mislim da je to taj video.
Zamolio bih te da mi kazes gde se nalazi tajl taj fajl?

:: Nemoj da gasiš Youtube. Kad nadješ video koji hoćeš, zaustavi Play i vrati ga mišem na početak. Nemoj da zatvaraš tu stranicu. Nađi fajl u cache-u Opere i kopiraj ga gde hoćeš. Dodaj mu ekstenziju .avi i preimenuj ga kako ti odgovara. Voila, posao završen
:: Ja to nikad do sada nisam radio, jer me taj šugavi kvalitet slike i tona ne zadovoljava. Sad sam probao zbog tebe i radi
:: Pijem kapućino i kiselu vodu.
:: P.S. Zatvorio Youtube stranicu i fajl ostao u cache-u. Kopirao, dodao ekstenziju i opet radi. To mora da je neko čudo
:: Nightbird
:: ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme
:: HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.

rasha44 Re: Re: Hoće, hoće, bez problema. 08.07.2009. 03:35 #126958

U zavisnosti od toga kako si instalirao Operu, fajl ti se nalazi u Opera Cache-u. Ja sam instalirao na D: particiji, pa mi je cache u folderu Opera>Profile>cache4.
Potraži u Program Files>Opera>Profile>cache4 ili u Documents and Settings>tvoje ime>Application Data>Opera>cache4.
Najjednostavnije ti je da u Operi otvoriš Help>About Opera i tu ćeš u drugom redu podataka, pod Paths, videti gde ti se tačno nalazi Cache. E, u tom folderu ti je gomila fajlova bez ekstenzije. Potraži fajlove po veličini. Video fajlovi su svi preko 4MB.
Ajde, igraj se.

Pozz.

Nightbird

:: Isto se desava,nece da kopira
:: Dali je taj fajl u C:Documents and Settings***Local SettingsTemp
:: Nasao sam fajl koji pocinje sa `fla322.tmp`mislim da je to taj video
:: Zamolio bih te da mi kazes gde se nalazi tajl taj fajl
:: :: Nemoj da gasiš Youtube. Kad nadješ video koji hoćeš, zaustavi Play i vrati ga mišem na početak. Nemoj da zatvaraš tu stranicu. Nađi fajl u cache-u Opere i kopiraj ga gde hoćeš. Dodaj mu ekstenziju .avi i preimenuj ga kako ti odgovara. Voila, posao završen
:: :: Ja to nikad do sada nisam radio, jer me taj šugavi kvalitet slike i tona ne zadovoljava. Sad sam probao zbog tebe i radi
:: :: Pijem kapućino i kiselu vodu.
:: :: P.S. Zatvorio Youtube stranicu i fajl ostao u cache-u. Kopirao, dodao ekstenziju i opet radi. To mora da je neko čudo
:: :: Nightbird
:: :: ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme
:: :: HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.

gilopile Re: Re: Re: Hoće, hoće, bez problema. 08.07.2009. 04:23 #126959

Uspeo sam da pronadjem fajlove,ali nece da ih otvori Gom plajer.Kaze nema kodeke,a sve druge regularno skinute flv fajlove pusta.Skinuo sam jedan dobar program `GetFLV`,pa ga sa njim iskonvertujem u avi i onda pusta bez problema.Hm,vredi li ovoliko truda za to sve jbmlg.

Hvala puno na odgovorima!

:: U zavisnosti od toga kako si instalirao Operu, fajl ti se nalazi u Opera Cache-u. Ja sam instalirao na D: particiji, pa mi je cache u folderu Opera>Profile>cache4
:: Potraži u Program Files>Opera>Profile>cache4 ili u Documents and Settings>tvoje ime>Application Data>Opera>cache4
:: Najjednostavnije ti je da u Operi otvoriš Help>About Opera i tu ćeš u drugom redu podataka, pod Paths, videti gde ti se tačno nalazi Cache. E, u tom folderu ti je gomila fajlova bez ekstenzije. Potraži fajlove po veličini. Video fajlovi su svi preko 4MB
:: Ajde, igraj se.
:: Pozz

:: :: Isto se desava,nece da kopira
:: :: Dali je taj fajl u C:Documents and Settings***Local SettingsTemp
:: :: Nasao sam fajl koji pocinje sa `fla322.tmp`mislim da je to taj video
:: :: Zamolio bih te da mi kazes gde se nalazi tajl taj fajl
:: :: :: Nemoj da gasiš Youtube. Kad nadješ video koji hoćeš, zaustavi Play i vrati ga mišem na početak. Nemoj da zatvaraš tu stranicu. Nađi fajl u cache-u Opere i kopiraj ga gde hoćeš. Dodaj mu ekstenziju .avi i preimenuj ga kako ti odgovara. Voila, posao završen
:: :: ::
:: :: :: Ja to nikad do sada nisam radio, jer me taj šugavi kvalitet slike i tona ne zadovoljava. Sad sam probao zbog tebe i radi
:: :: :: Pijem kapućino i kiselu vodu.
:: :: :: P.S. Zatvorio Youtube stranicu i fajl ostao u cache-u. Kopirao, dodao ekstenziju i opet radi. To mora da je neko čudo
:: :: :: Nightbird
:: :: :: ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme
:: :: :: HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.

rasha44 Odmah ga stavi u AVI 08.07.2009. 04:30 #126960

Nemoj da mu daješ ekstenziju .flv, već ga odmah preimenuj sa ekstenzijom .avi. Onda će ti ga GOM Player puštati. Probao ja već, zato sam ti napisao onaj prvi odgovor. Fajl `OOIHblabla` preimenuj kako hoćeš, daj mu ekstenziju .avi i završio si posao.
A kvalitet je sranje. Šta si očekivao?

Nightbird

gilopile Re: Odmah ga stavi u AVI 08.07.2009. 04:44 #126961

Sve jedno .avi .flv itd.Probao sam.Sve jedno koju mu ekstenziju stavio fajl je u sustini flv formata,trebao bi da ga pusta i bez ekstenzije`presvlacenjem `u gom player.Nece da ga pusta i to ti jeImam gomilu tih fajlova sa tjuba i sve ih normalno pusta.Kad ga konvertujem pusta bez problema,cudno...

Za kvalitet znam,ali mi u sustini ovde nije bitan.

Evo i sta prijavljuje Gom:

- - - - - - - - - -
BINARY INFO
- - - - - - - - - -
FileName : hhh.flv
Header Data :
46 4c 56 01 0d 00 00 00 09 00 00 00 00 12 00 02 FLV.............
68 00 00 00 00 00 00 00 02 00 0a 6f 6e 4d 65 74 h..........onMet
61 44 61 74 61 08 00 00 00 19 00 08 64 75 72 61 aData.......dura
74 69 6f 6e 00 40 42 7e 97 8d 4f df 3b 00 09 73 tion.@B~..O....s
74 61 72 74 74 69 6d 65 00 00 00 00 00 00 00 00 tarttime........
00 00 0d 74 6f 74 61 6c 64 75 72 61 74 69 6f 6e ...totalduration
00 40 42 3c 28 f5 c2 8f 5c 00 05 77 69 64 74 68 .@B
rasha44 Negde nešto grešiš 08.07.2009. 04:51 #126962

ali ne znam gde. Sa ove daljine ne mogu da ti pomognem. Proveri u opcijama GOM Playera da li su ti štriklirane sve potrebne ekstenzije, odnosno File Types. To ti je pod Preferences>Others>File Types.

Aj, ćao. Idem da spavam. Skinuo sam sve od muzike što sam planirao za sad.

Pozz.
Nightbird

gilopile Re: Negde nešto grešiš 08.07.2009. 04:55 #126963

Ma evo de gresim.Ta dva klipica mi nije skinulo 100%.Bila su nedovrsena,mrzelo me je da cekam da ih skine da isprobam.Sad sam odgledao jedan kraci i svukao ga iz cache u gom i pusta normalno.
Hvala na pomoci i laku noc!

:: ali ne znam gde. Sa ove daljine ne mogu da ti pomognem. Proveri u opcijama GOM Playera da li su ti štriklirane sve potrebne ekstenzije, odnosno File Types. To ti je pod Preferences>Others>File Types
:: Aj, ćao. Idem da spavam. Skinuo sam sve od muzike što sam planirao za sad
:: Pozz

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs