Sajt je jos uvek u doradi i treba jos dosta toga da se doda. Ono sto je zanimljivo je recimo da ce korisnicima biti ponudjen test ispod proizvoda u svrsi kako bi se lakse odlucili za komponentu koju zele da kupe..To jedan od nacina poslovanja ove kuce i truda da se korisnicima sto vise izadje u susret..Bice tu jos mnogo sto sta,treba samo vremena..
I am cured,now i can see only RED colour ATI is way of life
Re: Jedan veoma zanimljiv i nerkomercijonalan sajt nase poznate firme!
04.07.2009. 18:14
status: user broj poruka: 5704
Zeleno, volim te zeleno :)
:: http://lithium.rs :: :: Test iz Sveta Kompjutera :: Konfiguracija je namenjena gamer-ima i dolazi iz serije MANA :: Test procitati ovde :: :: http://img16.imageshack.us/i/skscreen.jpg :: :: Sajt je jos uvek u doradi i treba jos dosta toga da se doda :: Ono sto je zanimljivo je recimo da ce korisnicima biti ponudjen test ispod proizvoda u svrsi kako bi se lakse odlucili za komponentu koju zele da kupe..To jedan od nacina poslovanja ove kuce i truda da se korisnicima sto vise izadje u susret..Bice tu jos mnogo sto sta,treba samo vremena. :: :: :: :: :: :: I am cured,now i can see only RED colour :: ATI is way of life :: ::
..da je karta bila OC-vana 100 Mhz,znaci opusten OC bez trazenja maximalnih stabilnih klokova.Znaci sa 576 Mhz na 676 Mhz rock stabile.Uglavnom sto se moze i iz teksta procitati ekipa iz Sveta Kompjutera je veoma zadovoljna.Inace da naglasim ,nije placen tekst i reklama da bi izaslo u novinama,dosla je ekipa iz Sveta Kompjutera i ponudila se da testira takvu jednu masinu sa namerom da napise tekst o tome. Eto sve u svemu,ispalo je jako pozitivno i nesvakidasnje.
@pwner
Nadji mi i jedan sajt koji ce da ima sadrzinu kao ovaj.Ovo vise i ne lici na sajt za prodaju vec je nesto slicnu sajtu o IT ,testovima i vestima iz sveta..Kombinacija raznih zanimljivih i korisnih stvari.
A vi to mene malo zbog greske..Ko ga hebe..Inace nemojte se zacuditi kad se sad bakute i dekani naloze na ove mane i svi pocnu da OC-uju svoje masine..Hahahahahaha..
:: Pa ja sam zbog toga i napisao lol, ali me SkyFire pogresno razumeo :: :: :: :: *nekomercijalan, cisto zbog dece i penzionera...
fino,fino.Lepo je videti da ljudi imaju interesovanja izvan svakidasnjih stvari koje imamo u ponudi. skyfire,jel ti nas to zezas il si stvarno preso u ati klan?
Ne znam sta je tu sad cudno?Oduvek sam govorio da su mi bitne iskljucivo performanse i da mi boja,zelena,crvena,crna,plava uopste nije bitna..Izgleda da me niko nije shvatao za ozbiljno!Toliko od mene.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.