Već neko vreme ga koristim i poslednji update je sredio neke problemčiće koje je imao sa mojim externim reconnectorom. Neko je prokomentarisao, a nije ni meni jasno šta im je smetalo ono fantastično dugmence `Stop after this download` ? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Meni radi ovaj 0.5.859 od kako se pojavio. Oduzeo mi je bio oko pola sata dok se nisam navikao na izgled i dok sam prepisao podešavanja iz starog. Bukvalno nikakvih problema nisam imao, koristim MT882, samo što bi mogao da bude i malo pregledniji.
meni izgleda sasvim funkcionalno, malo podseca na utorrent, a podesavanja....imam TP-link 8840 ruter, i nisam cak morao ni da ga selektujem u listi, znaci samo sam podesio down directory, i to je to
I meni to nedostaje, a smeta mi i to shto kada dodam link-ove odmah krene sa downloadom a nigde nisam nashao da podesim. I chini mi se, ne smem sada da probam jer skidam file od 400mb, da ne mogu da se pauziraju(stopiraju) sledeci fajl-ovi.
`Ne obra se bostan dok shljive ne popadaju`
:: :: Neko je prokomentarisao, a nije ni meni jasno šta im je smetalo ono fantastično dugmence `Stop after this download` :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: ::
necu da lazem ali mislim da je nakon 5-6 dana posle izlaska `novog` 0.5... izasao prvo 0.6.092 pa dan posle ovaj... 0.6.092 je bio jako bagovit i nije hteo nista da radi ni da menja IP niti da pocne Download, ali 0.6.193 meni super radi Jedan veliki - je to sto kazete Stop After This Download, ali valjda ce ubaciti...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.