Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
Safari
STRANA 1 OD 1
FAQ Safari 01.07.2009. 10:37 T18463

status: user
broj poruka: 532
Kako se pokazao novi Safari 4 u brzini i resursima? Da li je laksi od Crome i Opera brauzera?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
tortojed Moje iskustvo: u brzini i koriscenju resursa pokazao se odlicno, iako je... 01.07.2009. 14:32 #125307

status: user
broj poruka: 10997
Chrome (beta3.xxx) i dalje najbrzi. Safari, avaj, tu i tamo zna da pukne, narocito ako je iztovremeno otvoreno vise tabova sa sajtovima koji sadrze mnostvo animacija i `mesanog` materijala koji aktivira plugin-ove (recimo: Acrobat Reader). S druge strane, sa Chrome-om mi se desava da:
1)na nekim stranicama koje koriste PHP otkaze pisanje obicnog teksta - jednostavno ne mogu ni jedno slovo da ubacim u odgovarajuce rubrike (probao sam sva moguca podesavanja, bez uspeha)
2)se neki tekstovi i obicne 2D fotke na polovini stranice preklapaju (izgledaju kao da su sastavljene iz dve polovine cije unutrasnje ivice na nalezu jedna na drugu u potpunosti pa se vidi `rez`.

Operu sam napustio davno, davno. Koristio sam ver.5.xx - 6.xx i imao sam problema sa sadrzajima koji koriste Java script (unspecified errors in Java console itd.). Problematican (nepouzdan) je bio i njezin (`ugradjeni`) e-mail client (koji sam koristio umesto Outlook Exspress-a). Cas je radio cas nije - napisem poruku, posaljem a ona ne ode (ne radi komanda `send`), a onda ustanovim da nije ni zapamcena pa restartujem program i pisem ponovo itd.

FFox (3.5) je za sada `zlatna sredina` - malo sporije se otvara, ali otvara sve. Malo vise resursa koristi, ali ne puca tako lako...

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs