sta se koji qrac desava kad nece da mi skida u punoj brzini na rapidu ili uopste dl nego varira do nule i do maximuma to za cryptload a za obican dl nece preko 30% i tako non stop da se nije cryptload zabagovao?
e ida ne zaboravim kako da napravim na nema w8 time u crypt-u znam da treba da se nesto salje ime modema-rutera ali mog nema na listi telekomov, pa ne znam sta onda treba any1?
Ako imaš problem sa RS-om, na to smo oguglali, malo radi, malo ne. Skinuo sam večeras par fajlova sa RS-a i smorio sam se. Što se običnog DL-a tiče, ako je XP u pitanju, njemu kad se polupa registry, to je polupano. Meni su benchmark skidanje drajvere sa ATI/nVidia sajtova. Ako oba ne rade kako treba....:-(
Ako sumnjaš u konfiguraciju mrežne karte, potraži programče koje se zove: TCPOptimizer(.exe) AKo postoji bilo kakav limit, on će ti sve reći. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Au brate sto ti zbunjujuce pises!!! Da nisi poslusao ono iz tvog potpisa na berzi...Da,Crypt nesto zeza ovih dana sa brziinom,a za wait time ti treba reconnector za tvoj modem. Koji modem imas?
KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!!
:: sta se koji qrac desava kad nece da mi skida u punoj brzini na rapidu ili uopste dl nego varira do nule i do maximuma to za cryptload a za obican dl nece preko 30% i tako non stop da se nije cryptload zabagovao :: :: e ida ne zaboravim kako da napravim na nema w8 time u crypt-u znam da treba da se nesto salje ime modema-rutera ali mog nema na listi telekomov, pa ne znam sta onda treba any1 :: :: Dont drink and drive take joint and fly
narode hvala vam bice da je do RS-a ko zna skidao sam zadnjih 15 dana neprestano i sad nesto varira Bax dude probacu taj programcic, a doca80 man znam malo je zbunjujuce ali jbg ne znam kako drugacije da objasnim a za cl znam da treba to nesto nego znas sta ne znam, ne znam kako da im podaljem moj model modema, a to je neki super truper pro imba goshu :P evo ga model
Board ID: 96338E-MT ako je to neki telekomov u svakom slucaju hvala vam momci nesto ce valjda biti
Pokusaj da na sajtu Cryptload-a NAPRAVIS reconnector za tu tvoju skalameriju...Imas uputstvo,samo ga prati...
KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!!
:: narode hvala vam bice da je do RS-a ko zna skidao sam zadnjih 15 dana neprestano i sad nesto varira Bax dude probacu taj programcic, a doca80 man znam malo je zbunjujuce ali jbg ne znam kako drugacije da objasnim a za cl znam da treba to nesto nego znas sta ne znam, ne znam kako da im podaljem moj model modema, a to je neki super truper pro imba goshu :P evo ga model :: :: Board ID: 96338E-M :: ako je to neki telekomov u svakom slucaju hvala vam momci nesto ce valjda biti :: :: Dont drink and drive take joint and fl :: ::
i meni u poslednje vreme rapid nesto mnogo sporo ide. Takodje varira od nule do max u cryptload-u a poneki put zastaje sa skidanjem prosto stane na 3-4 s. To obicno radi od 7-12 uvece
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.