Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
Mala pomoc oko Site-a... (ako nisam pogresio gde?)
STRANA 1 OD 1
2m4Y Mala pomoc oko Site-a... (ako nisam pogresio gde?) 29.06.2009. 15:35 T18415

status: user
broj poruka: 2353
Ovako, skinuo sam Wamp Server 2.0h, imam MySQL 5.0.51a sa SQLyog-om sve radi to lepo, podeseno je ali imam porblem sa sledecim, ...hteo sam na brzaka da napravim (uzmem kostur sa neta) site za nas par, sto se bakcemo vec sa prastarim WoW-om, ali site sa forumom, to sam nasao na http://www.phpbb.com/downloads/ tj nasao frontend site sa forumom tj kostur, koji doduse izgleda prosto ali je ok za ono sto nama treba, mada uvek moze da se nacicka. E tu nastaju problemi, podesim sve u Wamp serveru, kreiram bazu u MySQL-u i kad zavrsim sa podesavanjima, mogu da se ulogujem samo ja, tj niko drugi ne moze da kreira nalog, ...posto to ranije nisam radio, mozda fali neki deo, jel malo mi deluje glupo da neko da besplatno sve, mada tako pise!?!
Neka pomoc oko ovoga, ako moze i neki koristni linkovi ili bilo sta drugo...

Hvala unapred...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
ICEsd Sto se tice sajta na brzaka 29.06.2009. 19:12 #124834

broj poruka: 2157

Imas u ms ofisu Publisher pa preko njega za 5 min napravis stranu ako hoces malo vise da se bakces uzmi Front page.

Sto se tice foruma nemogu ti pomoci nisam sam pravio pa neznam, znam da na netu ima vec gotove forume samo ih skines i postavis negde i oni rade svoj posao bez zezajna sa bazama i svim ostalim cudima.
nzbplanet ... 29.06.2009. 22:32 #124864

broj poruka: 16
Aj objasni malo `mogu da se ulogujem samo ja, tj niko drugi ne moze da kreira nalog` ...

Jel si ti ulogovan kao admin? jesi li dozvolio u administraciji da korisnici sami kreiraju naloge ?

Koju gresku dobijaju?

2m4Y Re: ... 30.06.2009. 12:01 #124965

broj poruka: 2353
...problem je sto se ja nakacim kao admin, ulogujem se tj. sve podeseno da mogu drugi da se registruju, cak sam na kraju stavio i bez provere na mail, znaci dovoljno da se unese username, pass, retype pass, mail i odmah dostupan forum, ali jednostavno nece... skinuo sam sa doticnog site-a ceo phpbb site, koji je vec uradjen, samo da se `instalira`, ali nece...

Pozz i hvala...

:: Aj objasni malo `mogu da se ulogujem samo ja, tj niko drugi ne moze da kreira nalog` ..
::
:: Jel si ti ulogovan kao admin? jesi li dozvolio u administraciji da korisnici sami kreiraju naloge
:: Koju gresku dobijaju
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs