Problem datira od recimo verzije 3.0! Kad god na netu otvorim fajl u PDF-u Firefox jednostavno crashira!!!?? Jel ima neko ovaj problem?! Verzija trenutba: 3.0.11
Ako smem i ja da dodam da ne otvaram novu temu. Jos od pre par meseci mi se desava sa FF da nece da mi prikaze sliku kad hocu da je otvorim u novom tabu nego onako slovima samo pokazuje web adresu uz naravno error oznaku na pocetku. Jel znas bax sta je mozda u pitanju i kako to da ispravim ?
Primetio sam to na par mašina na poslu gde je Acrobat Reader default čitač, mislim da on pravi problem u kombimaciji sa FF 3.0. E sad kako i zašto, stvrno me ne zanima jer Foxit koristim već dugo i takvih problema nemam. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: :: :: :: Ako smem i ja da dodam da ne otvaram novu temu :: Jos od pre par meseci mi se desava sa FF da nece da mi prikaze sliku kad hocu da je otvorim u novom tabu nego onako slovima samo pokazuje web adresu uz naravno error oznaku na pocetku :: Jel znas bax sta je mozda u pitanju i kako to da ispravim ?
Ista stvar i kod mene :), ali zato je tu chrome :).
Pozdrav!
:: :: Primetio sam to na par mašina na poslu gde je Acrobat Reader default čitač, mislim da on pravi problem u kombimaciji sa FF 3.0. E sad kako i zašto, stvrno me ne zanima jer Foxit koristim već dugo i takvih problema nemam :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: :: :: :: :: :: Ako smem i ja da dodam da ne otvaram novu temu :: :: Jos od pre par meseci mi se desava sa FF da nece da mi prikaze sliku kad hocu da je otvorim u novom tabu nego onako slovima samo pokazuje web adresu uz naravno error oznaku na pocetku :: :: Jel znas bax sta je mozda u pitanju i kako to da ispravim ?
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.