Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
Queen - Crazy Little Thing Called Love by Paul Rodgers
STRANA 1 OD 1
SkyFire Queen - Crazy Little Thing Called Love by Paul Rodgers 25.06.2009. 19:32 T18315

status: user
broj poruka: 18472
Od kako je nas voljeni Fredie Mercury ispustio svoju plemenitu muzicku dusu grupa Queen je nastavila svoje koncerte sirom zemaljske kugle u istoj slavi.I danas to uspesno radi uz veliku pomoc Paul Rodgersa nekadasnjeg pevaca iz grupe Bad Company i Free (poznatiji po pesmi All right now).Paul je postao sastavni deo grupe Queen i dao jedan veliki doprinos svojim specificnim pevanjem tj notom koji poseduje u svom glasu.
Evo uploadovao sam pesmu Crazy Little Thing Called Love za one koji vole Queen a nemaju verziju sa Paul Rodgersom.
Znam da GAMER4LIFE slusa ali takodje evo za i one sve ostale..
Sredjujem pesme i u fazi sam uploada celog njihovog koncerta pa cu to naravno podeliti sa vama.Za sad samo ovo :

http://rapidshare.com/files/248574490/Queen___Paul_Rodgers_-_Crazy_Litle_Thing_Called_Love.mp3

I Want to believe - The truth is out there

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
CubaseSX Re: Queen - Crazy Little Thing Called Love by Paul Rodgers 25.06.2009. 19:41 #123842

broj poruka: 146
aaauuuuu prijatelju, ala si zakasnio...zavrsili su saradnju!

Ovo je njihova druga turneja, u okviru koje su posetili i BG, i napravili fantastican koncert.

Nisam mogao da se ne oglasim, jer je Queen po mom misljenju najbolji rok mainstream bend svih vremena, koliko god to pretenciozno zvucalo.

Ako te zanima da odgledas, javi se, imam koncerte i sa prosle i sa ove turneje...i puno stvari vezanih za Queen (Folder Queen ima 26Gb, a tu su iskljucivo audio zapisi...video zapise sam prestao da brojim) :)

Inace, projekad pod nazivom Queen + Paul Rogers je krunisan ovom `Rock the Cosmos` turnejom, u okviru koje su promovisali proslogodisnji album `The Cosmos Rock`. Istina, ni Queen nije bio u punom sastavu, jer je falio basista Joh Deacon, koji je zavrsio Queen pricu sa koncertom Tribute to Freddie (koji je definitivno MUST SEE).

:: Od kako je nas voljeni Fredie Mercury ispustio svoju plemenitu muzicku dusu grupa Queen je nastavila svoje koncerte sirom zemaljske kugle u istoj slavi.I danas to uspesno radi uz veliku pomoc Paul Rodgersa nekadasnjeg pevaca iz grupe Bad Company i Free (poznatiji po pesmi All right now).Paul je postao sastavni deo grupe Queen i dao jedan veliki doprinos svojim specificnim pevanjem tj notom koji poseduje u svom glasu
:: Evo uploadovao sam pesmu Crazy Little Thing Called Love za one koji vole Queen a nemaju verziju sa Paul Rodgersom
:: Znam da GAMER4LIFE slusa ali takodje evo za i one sve ostale.
:: Sredjujem pesme i u fazi sam uploada celog njihovog koncerta pa cu to naravno podeliti sa vama.Za sad samo ovo
::
:: http://rapidshare.com/files/248574490/Queen___Paul_Rodgers_-_Crazy_Litle_Thing_Called_Love.mp
:: I Want to believe - The truth is out there
SkyFire Re: Re: Queen - Crazy Little Thing Called Love by Paul Rodgers 25.06.2009. 19:50 #123844

Imamo isto misljenje..I po meni je bio i najbolji i najkompletniji rock bend svih vremena.Toliko kreativnosti u njihovoj muzici.
Nisam znao da su zavrsili saradnju sa Paul Rodgersom,na zalost nisam bio ni na koncertu,to ne mogu prezaliti.Nesto sam nacuo da ce da zavrsavaju ali nisam se dalje informisao..E sad moje licno misljenje je da je to samo privremeno dok se opet ne zazele svirke i slave,tog lepog osecaja na bini..Znas kako je to u muzickom svetu i sam.Nesto tipa kao sa Bijelim dugmetom,oprostajni koncert bla,bla,bla..Cek da ih ponovo zasvrbi dzep bice opet jos jedan

Paul-a bi licno voleo da upoznam,ima nesto u sebi jako pozitivno gledano sa muzicke strane i veoma je dobar vokal..

Prijatelju tebi hvala na ovako dragocenoj ponudi i svakako cu ti se javiti,tj vec sam ti unapred zahvalan.(dva puta hvala heheheh..)
Imam tvoj broj tako da

:: aaauuuuu prijatelju, ala si zakasnio...zavrsili su saradnju
:: Ovo je njihova druga turneja, u okviru koje su posetili i BG, i napravili fantastican koncert
:: Nisam mogao da se ne oglasim, jer je Queen po mom misljenju najbolji rok mainstream bend svih vremena, koliko god to pretenciozno zvucalo
:: Ako te zanima da odgledas, javi se, imam koncerte i sa prosle i sa ove turneje...i puno stvari vezanih za Queen (Folder Queen ima 26Gb, a tu su iskljucivo audio zapisi...video zapise sam prestao da brojim) :
:: Inace, projekad pod nazivom Queen + Paul Rogers je krunisan ovom `Rock the Cosmos` turnejom, u okviru koje su promovisali proslogodisnji album `The Cosmos Rock`. Istina, ni Queen nije bio u punom sastavu, jer je falio basista Joh Deacon, koji je zavrsio Queen pricu sa koncertom Tribute to Freddie (koji je definitivno MUST SEE)
:: :: Od kako je nas voljeni Fredie Mercury ispustio svoju plemenitu muzicku dusu grupa Queen je nastavila svoje koncerte sirom zemaljske kugle u istoj slavi.I danas to uspesno radi uz veliku pomoc Paul Rodgersa nekadasnjeg pevaca iz grupe Bad Company i Free (poznatiji po pesmi All right now).Paul je postao sastavni deo grupe Queen i dao jedan veliki doprinos svojim specificnim pevanjem tj notom koji poseduje u svom glasu
:: :: Evo uploadovao sam pesmu Crazy Little Thing Called Love za one koji vole Queen a nemaju verziju sa Paul Rodgersom
:: :: Znam da GAMER4LIFE slusa ali takodje evo za i one sve ostale.
:: :: Sredjujem pesme i u fazi sam uploada celog njihovog koncerta pa cu to naravno podeliti sa vama.Za sad samo ovo
:: ::
:: :: http://rapidshare.com/files/248574490/Queen___Paul_Rodgers_-_Crazy_Litle_Thing_Called_Love.mp
:: :: I Want to believe - The truth is out there
CubaseSX ali fredi je jedan 25.06.2009. 20:04 #123848

Paul je zaista izvanredan vokal, ali...veliko ALI je scenski nastup i komunikacija sa publikom koja nije ni za zanokticu pokojnom Frediju. Daleko je on od loseg, i daleko od toga da se meni Q+PR ne svidja, ali opet...nema TO. Vokalno je izvanredan-tesko je pevati pesme Queena na sopstveni nacin, a da to zvuci odlicno. On je to uspeo. Jedini zivi i aktivni rok vokal (sad ce cudjenje zasto rok, ali ja ih trpam definitivno u hard rok) koji moze da pridje Frediju, ako gledamo glas+scenski nastup, je Brus Dikinson iz Ajron Mejdena.

Sto se tice Q+PR saradnje, ne verujem da ce je biti vise, jer Paul krece sa okupljanjem svojih bivsih bendova (pre svega, Bad Company ide na turneju, ocekujem da ce i Free da uzme koju kintu).

Queen...hm....kad se budu zazeleli svirke i novih pesama....bojim se da ce biti kasno i fizicki neizdrzivo za 2 ipo sata sviranja.

Obavezno poslusaj nove pesme: C-Lebrity, Cosmos Rock, Time To Shine, Some Things That Glitter, We Belive, i svakako, Say It`s Not True. Uradili su i Runaway (obradu cuvenog Del Shanon-ovog hita), koji vredi cuti, ali ne verujem da ces to bas tako lako naci kao ostale... .)
SkyFire Re: ali fredi je jedan 25.06.2009. 20:12 #123851

Wow,gde li sam ja bio pitam se..Sta mi je preletelo ispred nosa..Hocu naravno preslusacu sve pesme..
U svakom slucaju raduje me i okupljanje novog starog benda na nacelu sa Paul Rodgersom..
E sad za Queen si me malo razocarao i ja se nadam da istina nece biti takva i da ce nekako ponovo imati snage za bar jos jedan korak za povratak.
Da.Fredie je bio jedan jedini,to sam ja uvek govorio..Covek je jednostavno bio kompletna muzicka licnost,neko kome sam se ja divio i ko mi je bio uzor dok sam se skolovao i slusao queen a slusao sam ih od malih nogu.

P.S.Sa Queen-om je pevao jedno vreme i Robbie Williams ,mislim da je vise bio kao cesci gost a ne stalni saradnik ali nije to to..Paul je stvarno mogao to da iznese kako treba,pravo smekerski ..
Iskreno sada vise slusam Queen & Paul Rodgers verzije pesama nego li sa Freddiem,nekako mi vise lezi i ovako a i na svirci.

:: Paul je zaista izvanredan vokal, ali...veliko ALI je scenski nastup i komunikacija sa publikom koja nije ni za zanokticu pokojnom Frediju. Daleko je on od loseg, i daleko od toga da se meni Q+PR ne svidja, ali opet...nema TO. Vokalno je izvanredan-tesko je pevati pesme Queena na sopstveni nacin, a da to zvuci odlicno. On je to uspeo. Jedini zivi i aktivni rok vokal (sad ce cudjenje zasto rok, ali ja ih trpam definitivno u hard rok) koji moze da pridje Frediju, ako gledamo glas+scenski nastup, je Brus Dikinson iz Ajron Mejdena.
:: Sto se tice Q+PR saradnje, ne verujem da ce je biti vise, jer Paul krece sa okupljanjem svojih bivsih bendova (pre svega, Bad Company ide na turneju, ocekujem da ce i Free da uzme koju kintu)
:: Queen...hm....kad se budu zazeleli svirke i novih pesama....bojim se da ce biti kasno i fizicki neizdrzivo za 2 ipo sata sviranja
:: Obavezno poslusaj nove pesme: C-Lebrity, Cosmos Rock, Time To Shine, Some Things That Glitter, We Belive, i svakako, Say It`s Not True. Uradili su i Runaway (obradu cuvenog Del Shanon-ovog hita), koji vredi cuti, ali ne verujem da ces to bas tako lako naci kao ostale... .)
CubaseSX robi vilijams 25.06.2009. 20:24 #123853

je pevao sa njima samo nekoliko pesama, i to za potrebe filma.
On je hteo da postane clan tog benda, i pricalo se o tome nakon sto su uradili soundtrack za A Knight`s Tale. Bolje sto nije :)

SkyFire Re: robi vilijams 25.06.2009. 20:26 #123856

To sam i ja mislio.Znam da nije bio stalni saradnika ali sam par koncerata primetio da se pojavljuje..Hehehehe.Zelje i stvarnost su dva razlicita pojma..U pravu si,bolje sto nije :)

:: je pevao sa njima samo nekoliko pesama, i to za potrebe filma.
:: On je hteo da postane clan tog benda, i pricalo se o tome nakon sto su uradili soundtrack za A Knight`s Tale. Bolje sto nije :
BlueSkyNIS ... 25.06.2009. 21:40 #123866

broj poruka: 860
Kakve veze ova tema ima sa: Internet servisi, programi, prezentacije, ...?

Windows-free with Fedora 10

CubaseSX Kakve veze? 25.06.2009. 21:45 #123867

Rapidshare je internet servis. a ti pogledaj sledeci post:
http://www.pcberza.rs/forum/topic.php?topid=18108&forid=2&katid=1

no hard feelings, ali nije bilo potrebe da pitas :)

:: http://rapidshare.com/files/248574490/Queen___Paul_Rodgers_-_Crazy_Litle_Thing_Called_Love.mp
:: I Want to believe - The truth is out there
Mixx a koliko kosta? 26.06.2009. 04:50 #123979

broj poruka: 2931
da se skine ovaj mp3?

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs