I verzija 2009 tj. 8 je bila dobra i jedva nesto teza od Eset Smart Security, ali ako ga podesis na max cesto ce ti brisati i nesto sto nije virus (false positives). I dalje, cak i sa iskljucenom AdvHeur opcijom, ESS4 je najbolje resenje.
U čemu je fora sa ovim ključevima ? Ova verzija se aktivira ili online ili ukucaš ključ....ovo nit može da se importuje u reg nit kog đavola....a rekao bi i da su za KIS08 a ne 2010, tako da useless.
Važno je da mi je sve što je startovano unsecured.....ostavi mi prokleti wireless na miru.... _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Ajd mi posalji podesavanja za ovaj av? Ne bih da koristim ess4 jer mi se ne dopada onaj auto update a ne moze da se podesi da je maual :( bas bzvz,naime dok igram neke igre online pocne da mi update av i pocne mi laguje tako stalno zato mi se svidja kaspersky jer ima opciju manual update a i 100% sam siguran da detektuje najvise virusa i da je najbezbedniji av koji postoji. Naime ko ima jaku masinu ne vidim neku razliku dal ce da progura 150mb rama ili 250mb, mislim svejedno je ..
Kako ne moze da se iskljuci??? Naravno da moze samo manuelno bez automatike. Pogledaj malo bolje Scheduler. Ja KAV 2009 portable drzim na max. oni kada azuriraju bazu ispravljaju ranije greske, mogu ti poslati skriptu i za ESS4 i za KAV2009 ako das mail
:: :: Ajd mi posalji podesavanja za ovaj av? Ne bih da koristim ess4 jer mi se ne dopada onaj auto update a ne moze da se podesi da je maual :( bas bzvz,naime dok igram neke igre online pocne da mi update av i pocne mi laguje tako stalno zato mi se svidja kaspersky jer ima opciju manual update a i 100% sam siguran da detektuje najvise virusa i da je najbezbedniji av koji postoji. Naime ko ima jaku masinu ne vidim neku razliku dal ce da progura 150mb rama ili 250mb, mislim svejedno je ..
Ja se drzim ESS4. Ni ne osetis ga da radi... Mozda je Kaseprsky bolji jer mu skoro nista ne promakne ali je zato nenormalan gnjavator i trosi vise resursa. Za ovu verziju ne znam koliko je bolje optimizovana od prethodnih. **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
NOD / KIS / itd...verujem da ce mnogi osuditi ovaj predlog jer se po prirodi stvari uvek vezujemo za nestho shto stalno koristimo pa nas mrzi da experimentishemo.
Kod mene je prisutna suprotna logika..Comodo..Avira.. i ostale sam probao i opet se vrtim negde oko Avasta+Malwarebytes_a ALI sam onda nabasao na G-Data security od koga ne odstupam iz par objektivnih razloga [reference i testove koje sam pratio na CW forumima itd]
Prvenstveno mi se dopala zamisao da upare Avast&BitDefender i stvore neprikosnovenu fuziju za detekciju [pre svega] i removal
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.