Ponekad zažalim što sam se registrovao na njihov sajt... Najviše u situacijama kada jedino kod njih nađem ono što mi treba, a znam da će mi trebati godinu dana najmanje da završim download. Propali su načisto...
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - I Don`t Know What That Means
Ja retko kad koristim mrtve torrente uopste. Samo retko, kad mi bas zatreba neki mali programcic koji ne mogu inace drugde da nadjem... __________________ Scourge of PCBerza
Eeee, sta da ti radim kad ne koristis News servere, moras da biras manje zlo... __________________ Scourge of PCBerza
:: A kod mene je baš obrnuto.. :: U poslednje vreme samo torente koristim, jer me izluđuje onaj `Rapid`Share, sa zilion ograničenja i čekanja.. :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: I Don`t Know What That Means :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.